Публикувано от на 24/09/2014 - 21:05:11

3 436 Няма коментари

Акашеви холограми

 

През последните месеци на 1992 г. се запознах с много различни астрални феномени, които ми бяха непознати преди това. Следващият, който ще опиша, е един от тях. Тази забележителна астрална проекция се случи на 11 декември 1992 г. и за нея използвах методът за контрол над сънищата като се събудих в астралното си тяло левитирайки на 20 метра над някаква морска повърхност. Изпитах голяма радост, защото обожавах морета и океани.

 

Не знаех над кое море се намирам, но това нямаше никакво значение за мен. Знаех, че мога по всяко време да разбера, ако повиша височината си до точка от която мога да видя целия регион или дори целия континент ако има нужда. Важното за мен бе да мога да летя с висока скорост близо до повърхността на водата. Винаги съм се наслаждавал на това преди и така и не можех да му се наситя.

 

След това продължих право напред като околността се сменяше много бързо. За секунда летях над морето, след това над някакъв бряг, след това над суша и след това отново над брега, след това над морето и т.н. и т.н. Съзнанието ми искаше повече и аз увеличих скоростта на летене. Скоростта беше фантастична и никакви думи не могат да опишат чувството на сила което изпитвах докато летях толкова бързо. Ако някой от вас се е движил с 300 км/ч. с някой мотор Кавазаки или Хонда – представете си скорост 3 пъти по-висока от тази. Въпреки това за мен не беше достатъчно, защото почувствах че мога да летя и по-бързо. В този момент усетих все едно нещо експлодира вътре в мен, все едно нещо се освободи в мен причинявайки това невероятно увеличаване на скоростта. Имах и странното усещане все едно тече някаква течност във всички посоки на повърхността на прозрачното ми астрално тяло. Скоро вече нямах никаква представа за размера на скоростта. Това продължи около половин минута и някъде пред мен забелязах тъмнина. Докато се движех към тъмнината тя ставаше все по-голяма. Няколко мига след като влязох в нея забелязах някаква хоризонтална права синя линия която разделяше тъмнината на две равни части. Когато приближих видях, че синята линия на практика беше проход и аз полетях право през него. В момента в който минах през прохода попаднах в пространство на пълна белота.

 

Не знаех дали летя или падам през пространството, защото не можех да се ориентирам и не можех да видя нищо освен белотата. След това ситуацията рязко се промени. Започна да се появява някакъв странен феномен. Първоначално започнах да виждам някакви странни прозрачни геометрични форми, които блестяха с всякакъв вид цветни аури около тях.

 

Тези геометрични форми бяха в различни размери, а някои от тях бяха доста по-големи от мен. Те се движеха във всички посоки и след известно време започнаха да променят цветовете си, а сиянието им стана още по-силно. „Впечатляващо!“, казах си аз. Спомням си, че съзнанието ми беше силно фокусирано върху това да разбера значението на тези холографски проекции, които летяха навсякъде около мен на фона на пълна белота. След време белотата се измени и фона стана черен и син. Някакви странни светлини започнаха да се появяват и в момента в който ги видях почувствах болка, което ме накара да си мисля че ще изгубя съзнание.

 

Внезапната нестабилност на съзнанието ми причини изхвърлянето ми от това странно място в астрала. Озовах се в различна географска локация от тази в която бях преди да навляза в тъмнината. Поради факта, че преди да вляза в тъмнината беше сутрин, а сега звездна нощ, заключих че съм на напълно различна страна на планетата. По това време летях с около 200 км/ч и вече не бях над море, а близо до някакъв голям град. След известно време влязох в града и започнах да летя над сградите. Градът беше добре осветен, а по улиците имаше тежък трафик.

 

Влязох в една от сградите. Докато бях в нея успях да извърша някои доста интересни маневри летейки вътре. Видях стена пред себе си, но само за част от секундата успях да завия и да премина през една врата. След това видях човек, който чистеше килима. Минах покрай него и излязох през прозорците все едно познавах отлично всеки сантиметър на сградата.

 

Това всъщност е доста интересно, защото в началото на моите астрални проекции не притежавах такива способности, но след време ги развих на много високо ниво. От личен опит мога да кажа, че тази способност е свързана с постоянната връзка между съзнанието и околната среда. Представете си, че летите с астралното си тяло с висока скорост през дълбока гора, която никога не сте виждали преди. Въпреки факта, че вие сте там за първи път, чувствате че знаете за всяко дърво, поток, растение и всеки един камък от десетилетия.

 

Това качество на астралното тяло варира на базата на нивото на осъзнаване на астралното съзнание тъй като има различни нива на симбиоза – от много ниска симбиоза с околната среда до пълна такава. Тайната е в споделянето на астралната субстанция. Астралната субстанция съществува във всяка жива и нежива форма свързвайки всички неща по един специален начин. Това, което трябва да направим докато сме извън тялото си е да осъзнаем нейното присъствие. Тази способност е много важна за процеса на развитие.

 

Хората обикновено си мислят, че щом се отделят от физическото си тяло всички способности на астралното тяло ще бъдат под техен контрол готови за употреба. Само че за съжаление нещата не стоят по този начин. Обикновено отнема известно време преди да се научат някои основни неща, а за някои по-висши способности трябва да минат дори години. Всичко зависи от нашата естествена дарба да пригодим съзнанието си да функционира извън физическото тяло.

 

След като напуснах сградата продължих да летя над града. Когато се намирах точно над голям футболен стадион почувствах внезапна слабост. Усетих, че времето ми в астралния свят е на привършване и че ще се съединя с физическото си тяло след няколко секунди. Оказах се прав и това се случи почти мигновено. Усетих съединяването си с физическото тяло и след като си върнах физическия контрол отворих очи и видях че е късна утрин над Скопие.

 

В последвалите години се натъкнах на описания вече астрален феномен много пъти. С времето научих, че мястото, което излъчваше тези холографски проекции е част от астрала където се държат Акашевите записи. Доколкото знам тези записи съдържат цялата история, настояще и бъдеще на всички живи форми, които са били или ще присъстват в тази галактика. На практика Акаша е библиотека и въпреки че там може да се влезе през астралния свят, тя може да бъде посетена и от едно специално място във физическия свят. Това специално място е градът Шамбала, който се явява столица на подземното кралство познато като Агарта. В Шамбала има вход към библиотеката Акаша и жителите на този град могат да влязат през него и да придобият знание независимо в коя сфера.

 

Шамбала се намира дълбоко в центъра на Земята и технологично и духовно е много по-напреднала от човешката цивилизация, която живее на повърхността. Преди да дам повече сведения относно Агарта, ще направя малко отклонение свързано с масовата представа за това какво съществува под повърхността на планетата. Според официалната научна теза Земята е разделена на 4 основни слоя – кора, мантия, външна и вътрешна сърцевина (ядро). Кората е сравнително тънка в сравнение с другите слоеве (0-30 км.). По-голямата част на масата на Земята е в нейната мантия (30-2900 км.). Външното ядро се намира между (2900-5200 км.) и според учените е толкова горещо, че е разтопено. Вътрешното ядро (5200-6350 км.) е под такова високо налягане, че остава твърдо.

 

Въпреки това повечето учени все пак са съгласни с простия факт, че „ние знаем повече за повърхността на Слънцето отколкото за дълбините на Земята“. По мои сведения външното и вътрешно ядро на Земята не съществуват изобщо, тъй като нашата планета е куха. Пространството, което принадлежи на вътрешността на Земята и което се води, че се заема от външното и вътрешното ядро не е това, което учените ни карат да вярваме. Истината е, че там се помещава една от най-напредналите цивилизации, които тази планета е имала. Ако не ми вярвате можете да направите свое собствено изследване по въпроса и несъмнено ще откриете солидно количество аномалии, които засягат „научни факти“ свързани със земното ядро. Аз знам за това от мой личен опит, тъй като съм бил там астрално много пъти и съм комуникирал със същества, които принадлежат към тази цивилизация.

 

Общо казано цивилизацията на Агарта е в пъти по-напреднала от нашата във всички възможни направления. Имах шанса да се насладя на чудесата на тази подземна цивилизация много пъти чрез астралните ми проекции.

 

Въпреки това, библиотеката, която съдържа Акашевите записи е била построена от много по-стара цивилизация, отколкото е Агарта, която в миналото е населявала слънчевата система. Това се е случило преди милиони години и те направили Акашевите записи във формата на холограми. Там може да се открие информация за отдавна забравената история на планетата и заедно с това възхода и падението на Лемурия и Атлантида, които всъщност са една доста малка бримка от цялата история. Най-впечатляващо от всичко обаче е, че има записи на цялата история на самия космос с всички негови многобройни цивилизации, които са съществували заедно с техните възходи и падения. Има записи за всички форми на живот, които са съществували и ще съществуват в бъдеще.

 

Преди това никога не бях виждал нещо подобно и за мен това представлява едно „пулсиращо познание“, което е толкова живо и витално, защото то съдържаше повече данни отколкото който и да е физически компютър може някога да побере. Може да звучи дори противоречиво, но там имашеповече данни за цивилизации, които са съществували на Марс, Венера и на планетата между Марс и Юпитер, която е била унищожена, отколкото всички други цивилизации, които са се развили тук на Земята.

 

За съжаление не всеки може да достигне до библиотеката с Акашевите записи през астрала. За разлика от хората, които живеят на повърхността, жителите на Агарта имат постоянен достъп до библиотеката. Много пъти по време на астралните ми пътешествия до това място имах шанса да се срещна с астрални същества, които принадлежат на Агарта, но те винаги бяха заети с това да наблюдават холограмите и в началото не обръщаха внимание на моето присъствие.

 

Въпреки факта, че учените представят описание на вътрешността на нашата планета, която е пълна с лава, от моя гледна точка това е вярно само отчасти. Фактически произхода на лавата е много по-близо до повърхността на планетата, отколкото до нейният център. Една много напреднала цивилизация, която се явява пазител на истинското познание е съществувала и все още съществува в центъра на нашата планета. От всички данни, които донесох от Акашевите записи, аз научих че в древни времена е имало унищожителна война между съюзът който включва Атлантида и „негативните извънземни цивилизации“, които идват от дълбокия космос от една страна и съюзът на Лемурия и други „позитивни извънземни цивилизации“ от друга страна.

 

След войната която причинила масови поражения по нашата планета и глобален потоп, оцелелите от лемурийската раса се отдръпнали на безопасно място дълбоко под земята и построилиелектромагнитен щит който да ги пази. Днес този електромагнитен щит е позициониран на границата, където официално се намира така нареченото външно и вътрешно ядро и той се явява основната причина за данните които показва оборудването на учените. Извън сеизмологията, това което искам да кажа е, че много хилядолетия са изминали откакто този щит е бил поставен около Агарта и той все още функционира, защото „негативните извънземни сили“ сред които най-големи фактори са рептилиите и сивите никога не са напускали напълно Слънчевата система. Те все още са заплаха за хората на повърхността, които не осъзнават нито тяхното присъствие, нито това на жителите на Агарта.

 

Ако четете някакъв доклад или статия в която е описано, че свидетел е видял битка между две или повече НЛО, бъдете сигурни, че поне едно от тях е на Агарта. Когато човек влиза в астрала редовно, той вижда че нещата не са точно такива каквито изглеждат на пръв поглед или че не са така както са му представени „научно“. С времето човек научава че в минали свои инкарнации е притежавал доста по-големи психически сили и познание за силите на природата и започва да работи усилено да си върне това, което естествено му е принадлежало.

 

За съжаление извънземното влияние над хората намалява шансовете нещата да се променят към по-добро. Сивите имат технология, с която лесно да следят и контролират по-голямата част от човешкото население. По-лошото е, че те имат познанието и технологията да правят това също и в астрала. За да постигнат своята цел Сивите отвличат и имплантират микроустройства в нашите физически тела с тяхната напреднала технология. С тези импланти те могат лесно да следят хората по всяко време, да контролират техните действия или да ги отвличат за генетични изследвания, които са част от тяхната глобална генетична програма. Точно същото, което ние правим с животните, но Сивите го правят по един доста по изтънчен начин. Знам че звучи като научна фантастика, но повярвайте ми това се случва постоянно. Най-лошата част е, че различни правителствени дивизии позиционирани в целия свят са запознати с това в една или друга степен от поне 50 години и крият истината от масите.

 

3

 

Коментари