Публикувано от на 05/04/2017 - 15:10:09

868 Няма коментари

извънземните са сред нас

„Извънземните са сред нас, видях един“ – изказване на бивш инженер на НАСА

Мъж, който твърди, че е работил за НАСА като космически инжинер, казва, че веднъж е видял извънземно, високо 9 фута (около 3 м.), стоящо в космическата совалка по време на мисия на американската космическа агенция.

Кларк Макклеланд твърди, че е наблюдавал осем-девет фута високо същество в костюм на астронавт, в предната част на совалката. Историята, която се появи по паранормалните сайтове и YouTube, е вярна, каза той, като свидетелство за предполагаемото наблюдение във видео за YouTube канала Paranormal Crucible. Каналът публикувал видео-модел на извънгабаритното извънземно създание, взаимодействащо с астронавтите на НАСА на совалката.

Гн. Макклеланд твърди, че е наблюдавал совалката от космическия център Кенеди в Кейп Канаверал, Флорида, в момента на наблюдението през 1991 г., при неуточнена мисия, на 27 инчов видео монитор. Видял извънземното изправено на 2 крака (!), в товарния отсег на космическата совалка, взаимодействащо с два вързани американски астронавти.

Казва, че го е наблюдавал в продължение на минута и седем секунди.
Казва също, че в друг случай е видял и НЛО в задната част на совалката.

Описва подробно преживяванията си в неговия сайт  www.stargate-chronicles.com, където заявява също, че е участвал в над 800 операции на НАСА, включително мисиите Аполо, стартирането на Международната космическа станция и програмата Спейс Шатъл.

Сайта му вклюючва и снимка с Джуди Резник, втората жена астронавт на Америка, която умира в катастрофа на совалката Чалънджър през 1986 г., заедно с шест други.

извънземните са сред нас

Извънземните са тук, на Земята, те вървят сред нас. Може да са били имплантирани в различните ни земни правителства
Кларк Макклеланд

Някои ловци на НЛО описват историята му като едно от най-убедителните доказателства, че извънземните съществуват и са посетили Земята, но има голямо правителствено прикриване, за да се пази истината от нас.

Поддръжниците на г-н Макклеланд казват, че американската космическа агенция никога не е опровергала историята му.

Други пък си задават въпроса: “Защо при търсене на името му в Google, излизат само резултати свързани с НЛО и не се споменава за него в сайта на НАСА?“

express.co.uk


извънземните са сред нас За всички които имат вяра в мен – представям тази артистична концепция за това което видях преди много години в Космическия Център Кенеди. Беше високо същество около 8 или 9 фута високо. Имаше хуманоидна форма на тялото с две рамена , две ръце, два крака, две стъпала, слаб торс и нормално голяма глава за неговия размер. Цвета на кожата му не мога да определя.Изглеждаше, че има 2 очи, но нямаше достатъчна детайлност за други подробности.

Как комуникираше? Нямам си идея. Движеше доста често рамената си. Все едно дава инструкции! Не чух гласова комуникация. Шлемът му не беше толкова голям както на нашите двама Астронавти от НАСА. И имаше прозорче за да гледа напред. Имаше малко вероятно устройство за комуникация което беше прикрепено само от дясната страна на шлема!

Не видях никакви резервоари за кислород.Имаше широк колан , който като че ли го обвиваше…Не изглеждаше да е обезопасен с въжета както двамата Астронавти бяха.Не видях нищо подобно  на оръжие. Времетраенето на тази изключителна сцена беше минута и 7 секунди – измерих я с моя Астрономически хронографски  часовник.

С моето проверимо минало, няма Правителствена Федерална агенция която да каже че съм луд!

Аз съм експерт който може визуално да разпознае всякакво летателно средство създадено и използвано от човешката раса независимо секретно или друго! Аз мога да различа извънземен апарат когато го видя!

Статията продължава тук – www.parallelreality-bg.com

Коментари