Публикувано от на 12/06/2017 - 19:22:35

3 747 Няма коментари

анунаки

Кори Гуд: “Древните спящи Анунаки са на път да се събудят“

Преди повече от век, тайно общество е открило скрита пещера под повърхността на земята. В пещерата са открити живи гиганти, в състояние на подтиснати жизнени процеси.

Може да си мислим, че знаем всичко за древната Земя, но може и да не е така.
Кори Гуд (Corey Goode) твърди, че е прекарал 20 години в операции за тайна космическа програма на американското правителство.

През този период, е бил свидетел на много изключително странни събития и е посетил места, които дори не подозирал, че съществуват. Едно от най-интересните от тези места е едно подземно помещение, където древни Анунаки са поддържани в летаргия още от древни времена.

кори гуд анунаки

Според Гуд, тази пещера е построена от древна раса строители и гигантите, които са в летаргия, може да са последните от техния вид. Много от тях са държани в стъклени вани, в състояние, подобно на смъртта.

Въпреки това, те не са мъртви. В момента на изчезването им, тази цивилизация е имала технологични познания, които вероятно променят потока на времето.
Може да са изминали 30 хиляди години, но за обитателя на капсулата би било сякаш са изминали едва 30 минути.

ВИДЕО – www.gaia.com/video

Технологията, да се създава и поддържа във времето, е нещо, към което човешките същества се стремят от дълго време, но според Гуд, тази технология съществува на Земята от хиляди години.

 


Баба Ванга казала на генерал Динев, относно Царичина: „Абе, Любчо, какво търсите там? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?


 

Коментари