Публикувано от на 29/05/2014 - 05:27:50

1 530 Няма коментари

Американски учен: Произходът на хората е от Алфа Кентавър, тук сме били заточени!

Макар да прилича досущ на сценарий на някой от епизодите от филмовата поредица за неразкрити паранормални феномени “Досиетата Х“, теорията за Земята като планета на изгнанието за хората буди недоверие, безпокойство и съмнения като към всяко невероятно нещо, създадено от ум с особено богато въображение. Въпросната теория е дело на американския професор по екология Елис Силвър, който твърди, че “човекът не е родом от Земята, а от друга планета – затова проявява редица “дизфункции” във взаимодействието си с различните земни екосистеми, които ако беше “земно чедо” едва ли щеше да проявява”. По негово мнение хората по природа сме недисциплинирани и агресивни същества. Поради тази причина извънземна раса е събрала човешкия род и го е заточила на Земята.

Извънземният ни произход

алфа кентавър

Според проф. Елис Силвър съществуват достатъчно доказателства за извънземния ни произход. Едно от тях са постоянните проблеми, които хората имат с честите болки в гърба например. Това се дължи на факта, че човешкият род произхожда от планета с по-малка гравитация от тази на Земята. Друго доказателство за неземния ни произход, според проф. Силвър, са проблемите, които хората имаме при продължително излагане на слънчева светлина. Това е така, защото хората не сме създадени така, че да се подлагаме на пряк достъп до Слънцето.

Трето доказателство на американския професор са родилните мъки и особено тези, предизвикани от размера на главата на новороденото, която не е пропорционална с отвора на майката. Освен това ние сме единственият род на планетата с толкова висок процент на усложнения и смъртност по време на бременността. Това показва, че човек не е пригоден да преодолява условията на природната среда, като например рязки промени на студено или топло.

Според проф. Силвър напълно парадоксален е фактът, че човекът проявява силна неприязън към повечето видове храни, предоставяни от природата. Да не говорим, че човекът боледува доста често заради това, че биологичният му часовник е евоюлирал да вирее при ден от 25 часа, доказано от множество научни изследвания.

Откъде сме произлезли и защо?

Според теорията на проф. Силвър, която ако не достатъчно прогресивна, със сигурност буди огромен интерес и любопитство, анатомично съвременният човек представлява хибрид в следствие на кръстосването на хора от Неандарталския род сдруг човешки род, който е пристигнал на Земята от друга планета от Алфа Кентавър, която е най-близката звездната система до нашето Слънце (на разстояние от около 4,3 светлинни години от Земята). Действително астрономите са споменавали неведнъж, че звездната система Алфа Кентавър е или мястото, откъдето произлиза човешкият род, или е евентуалното място, където може би е населявано от извънземна раса.

Проф. Силвър твърди, че този “друг” човешки род е пристигнал на Земята преди около 60.000 – 200.000 години. Обяснението, което дава той за идването ни на Земята, е, че извънземните са живели заедно с нас, но в един момент не са издържали на непокорната ни природа и на често проявяваната ни агресивност. По тази причина извънземните решили да ни изпратят тук на Земята като мярка за вразумяванеКазано по друг начин били сме “заточени” тук, докато станем наистина “хора”. А когато това стане, кой знае какво ще се случи! Може би ще се върнем обратно в истинския ни космически дом… Това обаче е нещо, което проф. Силвър не смее да твърди.

източник

Коментари