Публикувано от на 24/05/2014 - 16:35:56

1 597 Няма коментари

Древен подземен рептилиански град в Турция на 85 м. дълбочина

Древният подземен многоетажен град се намира в Derinkuyu в провинция Nevehir, в Турция.
Той е на пътя между Nevehir и Nide, на разстояние от 29 км от Nevehir. Със своите тринадесет етажа, разположени на дълбочина от около 85 м, той бил достатъчно голям за да приюти 30 000 души, заедно с техните животни и хранителни магазини. Това е най-големият изкопан подземен град в Турция и е част от мрежа от няколко подземни комплекса открити в цяла Cappadocia. Изкуствени тунели – Подземни цивилизации ( пълен документален епизод).

древен-подземен-рептилиански-град
Митологиста William Henry обсъдил връзката между Серафимите и Рептилианците и прехода към „следващия човек“, като същества, които навлизат в светлинното тяло на дъгата.
Има няколко различни видове ангели, отбеляза той, но Серафимите са от най-висш порядък, същества от чиста светлина и любов, които биха могли да представляват следващото ниво на човечеството. „Вярвам, че сме на ръба на камерите „, които са били изобразени в древни изображения, и това ще отвори вратата към пътуване в паралелни измерения – технология, която в действителност може да бъде на разположение в следващите 10 години, тибетците учат, че Земята е част от федерация от 14 различни звездни системи, включително Сириус, Арктур ​​и Плеядите. Някои от най- напредналите тибетски майстори казват, че са еволюирали в светлинни тела и пътуват до тези други системи, вероятно чрез тунели, (бел. ред. wormholes, Stargate) каза Henry.
Същества, които са се трансформирали в дъга или светлинни тела, могат да се появят при нас като привидения, като например когато някой види Богородица, той посочи, че древните са изобразявали Серафимите като пернати змии, и ги обрисували в произведения на изкуството, оформени тела, покрити с пера. Докато Серафимите за тях имали змийски външен вид, той ги разграничава от Рептилианците, така наречените високи извънземни с крокодилски нос, които били свързани с негативно поведение спрямо хората. Традиционното тяло на дъгата призовава човечеството да разшири сърцата и умовете си и да станат по-пълно спектрални електрически и духовни същества. William Henry е изследовател митологист и автор на десет книги посветени на древната митология и нео-археологията със Stargate обрат.
Чрез прилагането на най-новите теории в науката и съзнанието за древните митове на вратите на озарени боговете, включително митове за Шумерските, Египетските богове и Светия Граал, той се надява да разкрие пазените тайни, на такива групи като Илюминати. Последната му книга „Оракул на Илюминатите“, казва, че ние сме на прага на преоткриване на свещената наука за създаване на мир на земята.

bbblbbbr
Derinkuyu is an awe-inspiring ancient multi-level underground city in Turkey..jpg
Derinkuyu_cave.jpg
derinkuyu-underground-city-big.jpg
derinkuyu-underground-city-cappadocia.jpg
slide6.png
Underground_city_of_Derinkuyu_by_e-basak.jpg

източник

Коментари