Публикувано от на 22/04/2016 - 19:18:37

957 Няма коментари

Ядрени опити и земетресения – как са свързани и какви са последиците за човечеството

Много мислех преди да създам тази статия…
Не е лесна за подхващане тема. Мръсна и неприятна е, премълчавана и прикривана, въпреки че често в сайта е писано за ядрени опити, които са една от най-често срещаните теми при контакт с извънземни цивилизации…

Но днес е Деня на Земята и тя заслужава вниманието на всички ни по болните за нея въпроси.

Земетресенията по нашата планета са нещо съвсем нормално. Благодарение на тях имаме континенти, обширни планини и красиви острови и често са свързани с вулканични изригвания и цунами. За съжаление често причиняват жертви и вреди в нашата съвременна реалност, отнемат човешки и животниски животи и оставят след себе си разрушение и болка.

Напоследък наблюдаваме зачестяване на земетресенията в следствие на естественото размърдване на Тектонските плочи под нас. Но естествени ли са всички земетресения?

Еквадор и Япония се намират в така наречения Тихоокеански огнен пръстен, в който се случват около 90% от земетресенията на планетата.

Ядрени опити и земетресения

Но не всички от вас знаят, че точно там, в Тихия океан и неговия Огнен пръстен, за съжаление се извършват най-голям брой ядрени опити за последните 70 години.

В продължение на години, французи и американци извършвали своите ядрени опити в атмосферата на тихоокеанските острови, използвайки тяхната среда и техните жители като лабораторен материал. Естествено всичко остава на заден план, никой не говори за това и отговорниците също си мълчат за извършените Престъпления срещу човечеството, Америка дори не позволява да бъдат създадени документални филми на тема експериментите на Маршаловите острови.

Следното видео е създадено от японския артист Isao Hashimoto и представя ядрените опити, направени във и около Тихия океан, от 1945 до 1998 г., по година, държава и брой.

Бялата чума – Жителите на тихоокеанските острови не получили особени облаги от пристигането на белите мореплаватели, които преминали океана и открили местата, обитавани от край време от местните островни жители.
След заболяванията дошла инвазията, с Втората световна война дошли невиждани до тогава битки и по-късно, когато в останалата част на планетата се налагал нов свят и се говорело за деколонизация, корабите на белите докарали ядрени приспособления, които взривили в големи количества, до като не решили, че трябва да спрат преди да замърсят цялата планета.

 

bbblbbbr

Десетки оръжия – числата на тези опити говорят сами, Съединените щати и французите направили няколко десетки тестове, всички оръжия с мощност, по-висока от тази на Хирошима и Нагасаки и до като американците направили доста и на тяхна си територия, в пустинята на Невада, французите като британците взривили своите оръжия само в чужбина, фокусирайки се върху района на Тихия океан.
Бомбите на Нейно величество в Австралия (21 – между Ему, Моралинга и остров Монтебело), а френските на атолите Муруроа и Фангатауфа (45 в атмосферата и 145 подземни), а американските на Маршаловите острови, атол Джонстон и на остров Рождество – Christmas Island (почти половината от 216 атмосферни опити.

Последиците в района са катастрофални, хората са използвани като лабораторни мишки, които да потвърдат ефектите на атомните бомби с цената на собственото си здраве. Ракови образувания избиват голяма част от тях. Кожните изгаряния по тялото им напомнят за човешката жестокост, която скоро ще погуби всички ни.

А каква е връзката между Ядрените опити и днешните земетресения, ако още не сте го разбрали, изгледайте следващото видео:

За повече информация – www.ctbto.org/nuclear-testing

Следете последните земетресения по света, в реално време – www.emsc-csem.org/Earthquake

Публикувано в: Земя

Коментари