Публикувано от на 01/06/2014 - 21:36:49

185 Няма коментари

Мистерията на Бермудския триъгълник в космоса, според експертите е разположен над Бразилия, ето какво е

 

Има един вид Бермудски триъгълник над небето на Бразилия. Това са данните получени чрез проучването извършено от Космическата станция, като тази станция почти “катастрофирвала“ всеки път когато преминавала отгоре и част от телекомуникационните сателити или регистрират аварии или престават моментно да функционират, точно когато минават над Бразилия.

Астронавтите на ISS преувеличават допълнително, твърдейки че над Бразилия има абсолютно необичайни ярки светкавици, несрещани никъде другаде в света.

Районът е известен с техническото наименование Аномалия на South Atlantic, но повечето са го преименували като „Космическия Бермудски триъгълник“ . Няма нищо измислено, зоната съществува и учените са отбелязали границите с контур, но защо съществува? Причината е проста и научно обяснима, тук слънчевите радиации са много силни и в последствие земното магнитно поле е по-слабо, следователно Космическия Бермудски триъгълник е един вид пробив в магнитния щит на земята и е открит през 1950, но тогава всички вярвали наистина, че има нещо паранормално в него.

космически бермудски триъгълникКосмическия Бермудски триъгълник

източник

Коментари