Публикувано от на 19/06/2016 - 08:43:57

1 248 2 коментара

венерианцитеМачу Пикчу, Перу – почти 2430 м. надморско равнище

Венерианците и новото Слънчево познание

Willaru Huayta е перуански шаман от духовните потомци на инките. През 80-те години е имал привилегията да се качи на борда на извънземен космически кораб и да посети Венера. Хората, които вярват, че живота на тази планета е невъзможен, се базират на нейните гео-климатични екстремни условия и липсата на вода, които наблюдават учените. Но се заблуждават напълно, защото Венера е по-скоро населена планета, въпреки че живота не се проявява в трето измерение, а в пето, т.е. на честотна лента, която убягва на изследванията на нашите сонди, сензори и други 3D инструменти. Опитът да се открият жизнени показатели с тези устройства е също толкова безсмислен, колкото опита да се слуша музикална програма на FM (честотна модулация) с радио, предназначено само за улавяне на средни и дълги вълни.

Willaru Huayta е смятан от индианците Кечуа за Chasqui, тоест голям духовен пратеник. Живял голяма част от живота си в джунглата на Амазонка, където бил посветен* от древните Лемурийски учители на вътреземните градове. Тогава Венерианците се свързали с него и го поканили на борда на един от техните кораби, за да му представят планетата си. Помолили го да се премести в големия град Куско, където живее в момента и провежда редовно конференции.

*Инициaция – oт лaтинcĸи: „пocвeщeниe“. Личнocтнa тpaнcфopмaция, изpaзявaщa ce в ocъщecтвявaнe нa пpexoд oт eднo нивo нa cъзнaниeтo ĸъм дpyгo пo-виcшe. Инициaциитe бивaт външни (чpeз pитyaл, yчитeл) и вътpeшни (чpeз личнocтнo пpocвeтлeниe или изживявaнe).

Мисията, която му поверили, е да помага на народите на Латинска Америка да се подготвят духовно за извънземно събитие от голямо значение, което е на път да се случи на повърхността на Земята. Целта му е да убеди цялото човечество да влезе бързо в новото Слънчево и Универсално познание.

Живота на Венерианците, венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

От този човек се разпръсва една мощна енергия на любов, до като неговите съобщения отразяват едно наследствено знание и вдъхновена мъдрост. Той казва скромно, че е просто един вечен ученик на живота и че единствената му цел е да помага на сънародниците си да се подготвят за утрешния свят.

Той е в състояние да лекува някои нелечими болести и да върне живота на мъртви дървета, но остава дискретен и леснодостъпен. Приема любезно да показва на чужденците архитектурните съкровища на страната си и води обикновен живот със съпругата си и двамата си синове.

Ето неговия разказ относно Венерианците и тяхната слънчева култура:

„Човечеството в момента преминава през критичен период на преход, белязан от дълбока морална и духовна криза. Вече е наложително да се разкрие официално присъствието над нас на голям брой космически кораби от различни региони на Вселената.

Присъствието на същества от други планети не е новост. По време на дългите ери, през които е преминало човечеството, тези народи са посетили Земята и са повлияли на развитието. Но съвременният човек, заслепен от гордост и съблазнен от своята наука, която му е позволила да изследва своя триизмерен обхват, най-ограниченият от безкрайната реалност, вярва, че нашата Земя е единствената планета, където животът може да съществува и да се развива.

Истината е, че самите ние сме създали един тъмен свят от объркване и страдание. Вземете под внимание актуалното състояние на света – показахме, че не сме в състояние да контролираме емоциите, така че да ориентираме правилно живота.

Нашият разрушителен характер налага навсякъде своя закон, поради което индивидуалното съзнание е повлияно от сянката, която му проектираме. Назад сме с много милиони години, в сравнение с еволюцията на някои наши извънземни Братя. Те са придобили способности и сили, които надхвърлят всяко въображение.

Освободили са се от робството на егото (външното, на личността б. пр) и са изградили цивилизации, които изглеждат като ангелски общности. Там цари хармония, любов, мир и мъдрост. Всеки е сам по себе си духовен водач и лекар. Нашите по-големи братя, отдавна са освободени от оковите на завист, гняв, на леност, гордост и жажда. Те принадлежат към голямото Всемирното Бяло Братство.

Много от тях имат физическа форма, но по-малко плътна и по-етерична от нашата. Считат тялото за Храм на Духа на Твореца. Почитано е като такъв и е нужно, за да прояви Светлината и да изрази Истината.

Живота на Венерианците, венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Спряли са да работят в сътрудничество с моя народ, от около 500 години, от падането на империята на Инките. По онова време е паднала върху Америките и върху нашия свят, голяма морална и духовна тъмнина. Пазителите на мъдростта са били избити и приливът на материализма се разпространил из целия континент.

Учените, които са свещениците на тази нова “безбожна религия“, не успяват да видят отвъд материята и формата. По този начин, те не са в състояние да изпитат света на Духа и на многоизмерната Реалност.

Малки групи, водени от алчност и вдъхновени от научен рационализъм, разграбиха и опустошиха Земята. Разрешиха нарастването на ужасни оръжия и ни доведоха до ръба на пропастта.

По време на този период на голяма тъмнина, който е на път да свърши, изгубихме всякакъв контакт с Междупланетния съюз, към който принадлежим.

Все още има много физически следи в Южна Америка, от времето когато работехме в сътрудничество със Светлинното Семейство. На много места са запазени издълбани изображения на космически кораби. На езика на кечуа те се наричат “ccoyllor ch’asca“ – летящите звезди.

В миналото, нашите предци – маите, ацтеките и инките, редовно посрещали тези посетители, които пристигали от други области на галактиката, на борда на техните огромни многоцветни кораби, захранвани от слънчева енергия.

Руини на древни и славни цивилизации се намират в зоните на Наска, Саксайуаман, Мачу Пикчу, ПачакамакHuaytapallana и на Паитити, в сърцето на джунглата. Всички тези места са били оборудвани със зони за кацане на галактически кораби и разполагали с великолепни жилища, предназначени за престоя на Братята и Сестрите, които идвали.

Открити през 1926 в Перу, геоглифите на Наска са огромни фигури начертани върху земята в пустинята. Датират от края на едноименната цивилизация, една древна култура на Инките в южната част на Перу, която се развила между 400 г. пр. н. е. и 700 сл. н. е.

Живота на Венерианците, венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Важно е да се разбере, защо тези кораби се завръщат днес. В навечерието сме на голям космически преход. Те са тук, за да ни помогнат да преминем този период на големи промени.
Докато вибрационният ритъм се ускорява през тези месеци, те ще започнат да разкриват съществуването си на все по-голям брой хора, както на физическо, така и на духовно ниво.

Тяхната основна цел е да събудят спящата съвест, за да могат да управляват безопасно човечеството към новия свят.
Те ще отведат със себе си някои от нас, за да ги подготвят да засеят семената на бъдещите поколения. Заминаванията ще бъдат на доброволни начала и основния критерий за подбор ще бъде излъчването на аурата на кандидатите.

Нашите предци са знаели важността на аурата, защото са успяли да усъвършенстват необикновени психични способности, които им позволявали да се свържат с големите мистерии на природата. Постигнали са научните изследвания съзнателно, като изследвали високите измерения на Вселената. Има следи от това в древните храмове Инка в Перу.

Има останки от мегалитни камъни, които позволявали на някои посветени* да се свържат с магнетизма на Луната и да се проектират в бъдещето.

Вижте също – Камъните на Ика са форма на планетарна библиотека

Точно така (през 1750), Shora Atahuaallpa – върховен водач на слънчевото войнство, е бил предупреден, че по-голямата част от инките скоро ще бъде унищожена, а оцелелите ще изгубят всичките си способности, потъвайки в дълъг тъмен период.

венеринците, живот на венера, извънземни на венера, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера
Shora Atahuaallpa

Актуалните световни лидери нямат вече нищо слънчево, твърдят, че нямат друга цел освен мира, щастието и свободата на своите избиратели, но твърде често се интересуват само от собствената си кариера и не се колебаят да лъжат или да прибягват до насилие и понякога дори до терор.

За това сегашната система не функционира и по тази причина е дошъл момента, хората да променят курса. Но не можем да се надяваме да мутират обществото и неговите управници, ако не променим вътрешно себе си. И така ще влезем в Новата Ера – ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

Тъмнината на нашия свят, неговите войни и неговото замърсяване са само отражение на тъмнината, на физическото и духовно замърсяване на индивидуалния ни живот. Истинският ни враг е вътре.
Когато достатъчен брой от нас, победи този противник, външния свят ще се промени и няма да се нуждаем повече от политически партии, тъй като ще са станали излишни както и правителствата, защото всеки един гражданин ще знае как да организира живота си.

Настоящата човешка раса, петата, първоначално е била със слънчев произход. Планетата ни била посещавана редовно от Ангели и Архангели, след като катаклизъм погълнал континента Атлантида и неговите милиони жители, последните които представлявали четвъртата коренна раса.
Те призовали оцелелите да се построи нова слънчева цивилизация, от която има останки в Индия и Египет.

След това започнали да предупреждават техните лидери, съветвайки ги да се откажат от тяхната технология, тъй като тя представлявала заплаха за нашата планетарна система. Но те станали арогантни и не искали да слушат.

Само някои имали достатъчно будна съвест, за да избегнат колективната карма. Малко преди голямата катастрофа, намерили убежище във вътреземните градове (виж Агарта) и се завърнали на повърхността след шест – седем години, за да дадат началото на петата коренна раса.

Земята треперила отново и бурни земетресения я разклащали непрекъснато. Били защитени само някои места, като околностите на езерото Титикака.
Оцелелите започнали наново да населяват планетата, започвайки от тези светилища, с мисията да основат една нова култура, която да е в хармония с природата и Създателя и да се базира на слънчевата енергия.


Вратата на Слънцето – Тиуанако, Перу

Много благородни души въплатени днес в Южна Америка, са тези на древните заселници. Някои от тях вече са имали възможността да пътуват из цялата необятност на безкрайното пространство и да посетят други светове, без да е нужно да се качват на борда на космически кораб.

На няколко пъти групи от Индио са отлетели от Андите, за да достигнат далечни планети и научили много неща за законите на Вселената, един от които е, че материята съставлява само триизмерната черупка, което е повърхностното ниво, най-отдалеченото от вечната Светлина.

Когато отидох на Венера, след като преминах ниското астрално ниво, пристигнах на един вид пристанище. Имаше много космически кораби, като складирани върху океана.
Всичко беше изключително жизнено, красиво, светло, с една възхитителна брилянтна вибрация. Чувствах се добре и бях щастлив. Беше като завръщане у дома след дълго отсъствие.
Наричах всяко същество, което виждах и всяко, което продължавах да срещам “Небесен моряк“, изглеждаха всички млади, защото имаха почти безсмъртно тяло, флуидно, с физически характеристики като нашите.

Изглеждаха около 30 годишни, носеха бели униформи, бяха заобиколени от синьо енергийно поле. Приближавайки ги, усещах моето емоционално (астрално) тяло твърде трудно приложимо, чувствах се несигурен и мизерен. Но Венерианците познават нашите проблеми и земните ограничения. Жалкият ми вид ги караше да се усмихват, но разбираха състоянието ми и не ме съдеха.

На Венера няма правителства, нито президентски дворци, нито посолства или министерства или нещо подобно… Нямат президент, всеки е шеф на себе си. Няма отделни държави. Няма паспорти, знамена и граници. Планетата Венера представлява едно единство.
Венерианците нямат съдилища, всеки е за себе си съдия и адвокат. Освободили са се от всичко това. Нямат и парична система. Работят за Големия Дух Баща (главата) и за Големия Дух Майка (сърцето). Където и да отидат, се чувстват като у дома си.

венеринците, живот на венера, извънземни на венера, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера

Няма никаква форма на разделение, никъде! Всеки е армия, защото всеки е пазител на планетата. Не съществува правителство, защото няма его. Където има его, следва също карма. И ако има карма, има полиция, съдии и затвори.

Венерианците са придобили своето съзнание от доста време и нямат вече нужда от такива фактори. Нямат оръжия или системи за защита като нашите. Тези неща са базирани на страха и страха идва от егото, което те са опитомили от цяла вечност.

По-голямата част от земните хора смята, че перфектното единение не съществува. На Венера се казва – “За да постигнете перфектното общество, трябва да сдържате егото си“.

Само благодарение на това овладяване, те успяли да формират идеалното общество. Всеки е учител за себе си, духовно буден и се проектира свободно в бъдещето, което си е избрал. Венерианците са изключително интелигентни същества, успяли са да трансформират своята психика в една истинска миниатюрна слънчева система, само чрез преобразуването на тяхното его.

Това е истинската алхимия! И се знае, че превръщането в истински алхимик отваря достъп до множество привилегии!
За Венерианците религията е обединяването с Духа Баща/Майка и постоянно живеене във вътрешния Храм. Те виждат Светлината навсякъде – Светлината на Сътворението, е тяхната вяра. Когато съответстват с друг мъж или жена, го/я приемат като аспект на Върховния Бог. Така че, не чувстват необходимост от организирана религия.

Живота на Венерианците, венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Културата им е слънчева, универсална и космическа. Тя е духовен синтез, който се приближава повече до еволюционния път, за извървяване на три етапа.

Първият е овладяване на егото. Те знаят, че са запазили корените, така действат непрестанно, за да се очистят, за да се подсилят чрез Светлината.

Вторият етап е да се помисли за брак (не сватба, което е човешки термин) като свещен съюз с Духа Баща/Майка. (На Венера често се обединява със сродната душа) Няма развод там, защото развода, така както го практикуваме ние, е считан за разрушаване на връзката с Божествения Дух.

Третият и последен етап е посвещението на Свята Служба и на безусловна Любов. Венерианците обичат всички свои Братя и Сестри с еднаква Любов. Никога не съдят и не правят разлика между съществата. Цялостно Венерианците следват един и същи Път и всички стават истински алхимици.

Добавям, че имат почти прозрачна кожа, като тази на децата, защото не разпръскват никога своята сексуална енергия. Знаят интуитивно всичко за взаимните си любовни контакти.
Знаят как да се обединят по повишен начин, според свещения духовен път. Ако искат да имат дете, тогава го поискват от вътрешната Майка и то идва.
Също така поискват от Великия Учител, който е отговорен за този сектор на Творението, да предаде на бъдещото дете част от духовната същност на Универсалната Душа, след което се свързват с мисълта и детето се материализира.

Живота на Венерианците, венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Напълно нормално е, че не познават аборта. Няма болести, нито болници на Венера. И няма никаква зараза, нито замърсяване, защото не използват никакво изкопаемо или ядрено гориво. Единствената действаща енергия е слънчевата.

Попитах ги- “Как оценявате различните технологии, използвани в момента на Земята?“
Един Учител ми отговори- “Примитивни са. Използвани са в тази Вселена само от изостанали в развитието си хора. Вие вярвате, че сте цивилизовани. Убедени сте, че се намирате на върха на пирамидата на живота. Всеки път когато идете в космоса или на Луната, вие нарушавате космическите закони.

Когато хората живеят в хармония и са способни да се повдигат духовно, чрез инициация*, получават ключовете, тайните за изграждане на свои собствени космически кораби, но тази технология е предоставена само на напреднали цивилизации.

Междупланетните пътувания са свещени. Само уважавайки тази святост, можете да се научите да пътувате. Всеки може да прекоси Вселената, но пътуването само по човешки начин е невъзможно и ако беше възможно би било много опасно.“

Венерианците имат огромен кораб майка. Нямат оръжия на борда. Биха могли, обаче, да поемат лесно контрола над Земята. Не го правят, защото ако го направят ще изгубят ползвата на своите инициации*.

За това спазват съвестно космическия закон на свободната воля. Те са разбрали отдавна, че за да доминират ефикасно материята, първо е необходимо да контролират себе си. По този начин те са получили господството над природата.

Ако желаят дъжд, могат да направят да вали, където и когато искат. Същото важи за слънцето – ако го желаят, отблъскват облаците. В далечното минало тяхната планета вибрирала в трето измерение, като нашата. Тази честота е свързана с подсъзнанието, с несъзнателния свят и с неосъзнати същества. Отварянето на съзнанието протича от пето измерение нагоре, което е като рай (в сравнение с нашия живот).

венеринците, живот на венера, извънземни на венера, Живота на Венерианците, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Ако Венерианците и други идват тук на Земята, то е за да споделят с нас мъдростта си. Искат да предадат едно съобщение, едно поучение за нашето човечество, да ни покажат, че има и други начини.

Искат да ни покажат, че има и други цивилизации освен нашата, по-напреднали, по-просветени, по-съвършени. Важно е да знаем за тяхното съществуване, да можем да сравним нашето еволюционно ниво с това на другите обитатели на Слънчевата система. Съжаляват за нас, че не се развиваме достатъчно бързо, но се радват за нашите усилия. Ние осъзнаваме малко по малко и момента за нашата среща с тях не е бил никога толкова близо.

Те смятат, че всяко живо същество е свещен Храм. Олтара на този Храм е сърцето. То излъчва огъня на Любовта и проектира една прекрасна Светлина. Тази Светлина, която идва от вътре трябва да бъде призната и почитана.

Ето това, което учи религията на Синовете на Слънцето. Това е същото знание, практикувано от Венерианците и от другите членове на нашето галактическо Семейство. Бог и Слънцето (Христовият принцип) са Едно и ние сме част от тази Единица, това е същността на новото Съзнание, което скоро ще се превърне отново в наследство на цялото Човечество.

Компонентите на вселенската общност са наши Братя и Сестри от Светлина. И са на път да дойдат и да ни посетят на борда на своите огромни междугалактически кораби. Някои от тях са тук, сред нас и днес. По улиците на нашите градове има вече граждани, идващи от други светове. Тук са като пратеници. Повечето от тях, рано или късно отиват в тропическите гори на Амазонка, където се срещат представителите на градовете на вътрешната Земя.

венеринците, живот на венера, извънземни на венера, венерианци, извънземен живот, амоняк, атмосфера,

Тогава някои напускат, а други решават да останат, за да работят по пробуждането на съзнанията след третото измерение. Опитват се да ни убедят, че ние трябва да се лекуваме, защото сме болни психически и духовно.

Нашето божествено съзнание е в капан, затворник е на нашето его. Трябва да се освободим и да приемем да се развиваме.

Много скоро ще има поява на една Нова ера. Цветът на кожата няма да има вече никакво значение, нито расата, племето, социалния клас или религия. Освен това всички раси ще се слеят в една и религиите ще се обединят в една единствена синтеза – слънчева, универсална, но най-вече Христова.

Ние сме цветя в земната градина. Човешката истина е една. Възнесените водачи работят от царството на Светлината, за да обединят Съзнанието на децата на Земята в хармония и символизирана от Слънцето Любов.

Благодарим на учителите от Бялото Братство, че са приели да ни водят, за да улеснят предаването на това послание.

Вратата на Слънцето е отворена за всички, така както Слънцето грее за всички. Във всеки от нас тече кръв с един и същи цвят, този на живият Огън. Ние сме едно цяло от Братя и Сестри, обединени в Духа чрез Седемте лъча на Живия Огън.

Благодаря на всички Търсачи на Светлината!“

Предадено от Куско – Перу, от Willaru Huayta

erenouvelle.fr

madreterra

Коментари