Публикувано от на 23/07/2015 - 18:05:21

462 Няма коментари

Марина Тонини в Монополи

Снимка от последната среща-конференция на италианската контактьорка Марина Тонини в Монополи (Пулия).
В малкия правоъгълник, в горния ляв ъгъл е изнесен образ, който се вижда в дясно над растението. Тя самата го опреличава на лика на Исус и го е видяла с очите си по време на срещата (кликнете на изображенията за да ги видите в пълен размер) –

Марина Тонини Марина Тонини

Друг образ, също човешки, но малко по-малък можете да забележите в горния десен ъгъл на снимката (вижда се по-ясно на оригиналната снимка в началото на статията).

Марина Тонини Марина Тонини

Това, което по-малко хора забелязаха обаче, е голямото черно око, което сякаш наднича от светлината на лампата.

Марина Тонини Марина Тонини

 

Прочети още за Марина Тонини – Как да се свържем с извънземните – Марина Тонини (видео БГ суб) 

Всеки може да изтълкува тези „видения“ по различен начин – игра на светлини, развинтена фантазия, връзка с други светове… аз подкрепям последната теория! На тази среща Марина е говорила за последните съобщения от страна на сирианците, които има тежката задача да предава на нас земните. Заредена както винаги с положителна енергия най-вероятно е създала пресечна точка на паралелни светове, която човек от публиката е успял да улови в тази необичайна снимка. Поддържайки тази теория съм сигурна, че скоро, след поредица от подобни снимки, науката ще успее да открие начин не само да докаже съществуването на паралелни светове, а и тънката нишка, която ги разделя и обединява.

Аз съм очевидец… аз Искам да вярвам!

ЛИНК към оригиналната снимка публикувана във Фейсбук

Коментари