Публикувано от на 10/05/2016 - 17:26:47

2 585 Няма коментари

Разкриха истинската форма на Черния Рицар / Black Knight

Черния рицар ( Black Knight) е мистериозен кораб (сателит), който обикаля в орбитата на Земята, от преди модерната космическа епоха. Произхода и функцията му не са известни, но съществуват множество снимки на обекта.

черния рицар

 

ufosightingshotspot


още по темата за Черния рицар:

 

Има стотици, ако не и хиляди предмети плаващи в Земната орбита, обикновено обяснени като космически отпадъци или космически отломки. В действителност, пространството около Земята е доста замърсено, така че този спътник не е лесно откриваем за астрономите, които не знаят какво да търсят. Очевидно е, но няма начин как да се провери, че обекта се появява и изчезва, влизайки и излизайки от нашата орбита на случаен принцип. (…)

Късометражен филм на Pepsi за Черния рицар

“Интересното е, че Pepsi, които считам за производители на някои от най-смъртоносните съставки в света, някои от които допринасят за различни човешки здравословни заболявания, наскоро използваха откриването на Тесла на този обект в кратък филм.“

“Ние вече имаме средствата да пътуваме между звездите, но тези технологии са заключени в черни проекти и само с Божията помощ ще ги получим обратно за ползата на човечеството. Всичко, което можете да си представите, ние вече знаем как да го направим.“ – Бен Рич, втори директор на Lockheed Skunkworks.

“Има и друг начин, независимо дали е Червейна дупка или свиване на пространството, трябва да има начин за генериране на енергия, така че да я изтеглиш от вакуума и факта, че те са тук, ни показва, че те са намерили начин“ (източник) – Jack Kasher, Ph.D, почетен професор по физика в Университета на Небраска.

“Моята теза е, че летящите чинии са реални и че те са космически кораби от друга слънчева система. Мисля, че те вероятно са управлявани от интелигентни наблюдатели, членове на раса, която може би е разследвала Земята в продължение на векове.“ – Херман Оберт, един от основоположниците на ракетостроенето и космонавтиката. (източник)

Легендата за Черния рицар изглежда датира със задна дата 1899 г. когато Никола Тесла обявява, че е прихванал радио вълни идващи от космоса, което навело хората на мисълта, че там има нещо извънземно. Експерименти в Осло, Норвегия през 1928 г. прихванали същите сигнали.

През 1954 г. държавните американски вестници публикували цитати на Доналд Кейхо, пенсиониран военноморски авиатор и НЛО изследовател, твърдейки че Военновъздушните сили на САЩ открили два спътника в орбита на Земята и нито един от тях не бил изпратен от нашата планета. По-късно в отрязък от 1960, следейки изстрелването на сателити от Земята, посочили, че Американските военноморски сили открили тъмен предмет, вероятен съветски шпионски спътник, с много неправилна орбита. Митът бил разгърнат през 1963 г., когато астронавта на НАСА Гордън Купър съобщил, че видял Черния рицар до като бил в космоса, но имало медийно затъмнение по време на завръщането му и Американската космическа агенция “заключила“ случая с обяснението за космически халюцинации.

Съобщено е, че десетилетие по-късно, през 1973, шотландския изследовател Дънкан Лунън преразгледал данните на норвежките учени от 1928 г., преди да обяви, че “съобщенията“ приписани на Черния рицар, били изпратени от извънземни от Epsilon Boötis, като приветствие към Земята, преди 12 600 години.

черния рицар

 

www.express.co.uk

Коментари