Публикувано от на 05/08/2014 - 14:19:28

456 Няма коментари

НЛО в Сибир. Никой не го беше забелязал в многобройните видеа, които обиколиха света.

Благодарение на изследванията на италианеца Анджело Маджони и на предварителното му откриване от Филипо.

 





 

Мистериозните кратери в Сибир. Откритите до момента кратери са три. Според Романовски, откритата вода в първия кратер от миналия месец може да се дължи на феномена на топенето на дълбоко замръзналата земя. Това все пак е необичайно явление и науката провежда допълнителни проучвания, за да се разбере добре произхода му.

 

Centro Ufologico Mediterraneo – C.UFO.M – (Средиземноморски Уфологичен Център) –

“След доклад на читател на име Филипо, изследвахме фрагмент от видеото, което виждате по-горе в пълен размер. В действителност нещо странно се случва по време на заснемане на мястото.  На 0:35 – 0:38 се вижда преминаването на два тъмни бързи обекта. В опит да разберем  по-добре тези преминавания трябваше да забавим видеото и да спазим добре динамиката на събитията. Трябва да кажа, че бяхме изумени и не вярвахме на очите си, без да пренебрегваме пословичната предпазливост, която винаги е била характерна за C.UFO.M. Така че, тъмни обекти изглежда наближават кратера и изчезват мистериозно. По-специално вторият, който е по-големия, се показва в зрителното поле, разполага се над кратера и слиза във вътрешността му. В такъв случай филтрирахме по три начина видеото за да се уверим в реалното присъствие на двата обекта.

Вярваме, че можем да потвърдим, че изображенията са реални и те наистина слизат в кратера. До като издирваме оригиналното видео за да задълбочим анализите, изследваме настоящето елиминирайки възможността по-големия обект да е летяща птица, поради начина по който се спира над кратера преди да се гмурне в него. Най-интересната част е защо влиза в кратера? Ако бъде потвърдено от бъдещите анализи и разследвания, факта би бил много важен и от световно значение.“


нло в сибир - disclose.bg нло в сибир - disclose.bg нло в сибир - disclose.bg нло в сибир - disclose.bg

 

 

източник – C.UFO.M

Публикувано в: НЛО
Етикети:, ,

Коментари