Публикувано от на 23/05/2014 - 17:06:19

443 4 коментара

Космическата совалка SOHO заснела мистериозни предмети излизащи от слънцето

Новината е разпространена от руската телевизия TB3,  показваща нови снимки, които NASA не иска да сподели с обществеността и медиите, осмивайки понякога феномена или феномените, които често са заснемани около Слънцето от космическата сонда SOHO.

 Мистериозни предмети излизащи от слънцето

Новите дигитални изображения идващи от хелиосферните сонди SOHO A и SOHO B, са уловили два загадъчни предмета, които излизали от слънцето, оставяйки огромна бяла опашка по пътя си. Човешката технология не е в състояние за сега да изгради космически кораби или сонди способни да се доближат до Слънцето, но често SOHO откривала и снимала многобройни предмети, които астрономите казват че не са планети, но може да са комети. В някои случаи както в този, не може да се обясни причината за тяхната форма и правия път, който показва че са толкова бързи, че да преодолеят мощното гравитационно привличане на Слънцето.

   Мистериозни предмети излизащи от слънцето

Космически извънземни кораби използват слънцето като един огромен Stargate

Космически извънземни кораби използват слънцето като един огромен Stargate

Nassim Haramein  е роден през 1962 г. в Женева, Швейцария, историк и мултидисциплинарен научен изследовател, философ и ръководител на проекта Резонанс. Известен е със своите изследвания и изграждането на единна теория за структурата на вселената наречена Теория на великото обединение на полетата.

Nassim твърди, че Слънцето, при създаването на слънчевите петна, които са като малки черни дупки, не са петна, каквито всички мислят, а отразяват действителния вид на черна дупка в Слънцето, един вид пространствен вихър, който продължава седмици или месеци и след това се затваря.
Тази черна дупка или “прозорец” временно-пространствен е просто един вид врата или Stargate, чрез която може да се пътува през светове и измерения, непознати на човека.

Теория на великото обединение на полетата.

stargate - Мистериозни предмети излизащи от слънцето

Според изследователя Nassim Haramein поне веднъж седмично се случва една необичайност, или създаване и последващо отваряне на черна дупка (worm hole) на Слънцето.
Извънземни многоизмерни цивилизации, които искат да имат напреднал достъп до нашата Слънчева Система, с черни дупки големи колкото Земята, могат фактически да го правят използвайки Stargate на нашето Слънце.

Exodusstargate Мистериозни предмети излизащи от слънцето

Според Nassim Haramein, всички небесни тела имат своята черна дупка, Земята също има една някъде във вътрешността си. Една малка черна дупка, е тази която  генерира цялата енергия и сили на Планетата. Прозорците на тези черни дупки са вулканите, като този на Popocatepetl, където често се забелязват огромни НЛО, които влизат в Stargate, създаден точно на върха на вулкана или около него.

Точно като атомите имат своята собствена уникалност. Така че всяко небесно тяло, дали ще е звезда или планета, функционират подобно на концепцията на Stargate на Ferlini.

Stargate на проф. Ferlini

Припомняме, че Stargate на проф. Ferlini е бил описан с четири постоянни магнити (или електромагнити) монтирани на четири дървени шейни. Тези четири магнита, разположени всички заедно на определено разстояние, създават торсионно поле (phase shifting) или вихър от торсионна енергия, което именно създава един Stargate или дименсионен портал. Едно небесно тяло като например нашата Планета, има същите характеристики на портала на Ferlini. Земята има своето магнитно поле и като такава създава вихър за отварянето на Stargate, както и на Слънцето.

Публикувано в: Планети и звезди
Етикети:, , ,

Коментари