Публикувано от на 05/06/2017 - 21:39:25

1 218 Няма коментари

Евакуация на планетата Земя

Галактическия план за евакуация на планетата

От книгата на Federico Cellina – “1999-2015: Fine Del Mondo?“ (1999-2015: Край на Света?)

Известната швейцарска ясновидка Silvia Wallimann казваше: “Събитията, които ще следват, не трябва да се тълкуват като наказание, а като съобщение от Божествената Любов. Ако нашата реакция не е на страх и недоверие, в решителния момент ще бъдем в състояние да се ръководим от по-висшите съзнания. И тогава, без да се страхуваме, ще разпознаем помощта на извънземните. Единствено нарастващият духовен ориентир и вътрешното знание за необходимото планетарно почистване, ще ни спестят много физически бедствия.

И ето едно от многото съобщения, които е получила тя:

“Когато навлезете в голямата промяна на времената, ще се проявят сигнали в небето и на земята, както е описано във вашата Библия. Силите на четирите елемента ще разтърсят вашия свят дотолкова, че няма да ви се предостави помощта на Висшите Братя, плач и вопли ще изпълнят планетата ви. В Евангелието на Матей (Глава 24: 30) се посочва, че ще се появи знака на Човешкия Син.

30. тогава ще се яви на небето знамението на Сина Човечески; и тогава ще се разплачат всички земни племена и ще видят Сина Човечески да иде на небесните облаци със сила и слава голяма;
31. и ще изпрати Ангелите Си с гръмогласна тръба, и ще съберат избраниците Му от четирите вятъра, от единия до другия край на небесата.

Ще разпознаете истината на тези думи, когато се вгледате в небосклона, всичко около вашето земно кълбо, галактически кораби разположени под формата на големи кръстове.
Когато Господ ви предупреди с всички тези предупреждения, не се паникьосвайте, а погледнете нагоре и спомнете си, че вашето спасение е близко. В този момент, прекръстете се и останете там, където се намирате: ние ще ви дойдем на помощ. Прочетете думите на Писанието, които обявяват всичко това и не се изненадвайте, ако бъдат неразбрани от религиите.

Евакуация на планетата Земя

Когато започнат катаклизмите, ще бъде наша задача да доведем много хора до състояние на унес, в нещо като хипнотичен сън. Говоря за тези жители на вашия свят, които ще напуснат организма си, т.е. ще преминат, и като Духове ще бъдат прекарани от нас в други измерения на съществуването. За тях не е предвидено завръщане на Земята. Ще продължат другаде, в други подходящи нива, своето израстване и процес на съзряване.

Друга група земляни ще бъдат взети със собственото си физическо тяло, чрез съвместното действие на Звездните същества. Това са тези хора, които не са затворили очите си пред знаците на Новата ера и които до тогава са били готови да се качат без страх на нашите кораби, които ще ги отведат до грамадните кораби-майки.
В резултат на личната еволюция и работата им по себе си, тези хора ще са достигнали определена честота на вибриране и така ще могат, с помощта на Звездните Братя, да имат достъп и да са подходящи за високите вибрации, характерни за космическите кораби. Ще изпитат трансформация и енергийна регенерация, катарзис и дълбоко осъзнаване.

За тези, които го желаят, вече е предопределен деня, в който ще имат възможността да се върнат на Земята. По време на престоя на корабите, ще бъдат подготвени за бъдещите си задачи на Земята, чрез мащабна програма за обучение. Когато се върнат на планетата си, ще трябва да разпространят придобитите знания и хората ще ги слушат.

Сега не мога да ви кажа повече относно големите и разнородни събития, които ще се разкрият през седмиците, на корабите-майки и многобройните намеси от страна на Космическия План. Информациите предоставени чрез този инструмент са повече от достатъчни, като новина и като тежест.

Третата група от хора, най-малката, но разпределена по цялото земно кълбо, ще откаже да приеме помощта и ще остане на Земята. Действително, свободната воля на тези хора е от решаващо значение и ще бъде уважена.

Около половината от тях няма да успеят да преживеят промяната и прочистването на планетата. Те, след дни на страдание, ще напуснат физическата си обвивка и ще се прехвърлят в третото етерно-астрално измерение. А оцелелите, когато падне нощта, ще бъдат доведени до хипнотичен сън в продължение на няколко часа. Така ще бъдат енергийно настроени към новите условия на живот, но когато се събудят, за разлика от онези, които са били евакуирани за известно време, ще имат външния вид на троглодитите (пещерните хора) от древните времена.

евакуация на планетата

(Според паранормалните комуникации, хронологичният ред за тяхната рехабилитация, може да бъде утроен, в сравнение с този изминат от началото на Грехопадението до днешното човечество, т.е. три милиарда земни години).
Това е така, защото, тъй като са останали “затворници“ на своите страсти, ще бъдат измъчвани от последиците на ужасните егоизъм и алчност. Изминалите животи, но най-вече последният им живот, фокусиран единствено върху търсене на власт и притежание, ще бъдат изтрити от паметта им и те, принудени да започнат всичко от начало, ще бъдат считани в истинския смисъл на думата по същият начин като приматите на Земята.

Когато грохота на космическата буря се разпръсне и цялата планета се събуди от неподвижността на смъртта, дълбоката въздишка на Земята ще проникне в измеренията, последвана от мрачна тишина.

Тогава… Светлината най-после ще си проправи път и ще премахне голямата Тъмнина, която е превземала толкова дълго вашия осквернен свят, вашата Земя. Регенерираната природа ще възобнови отново живота и ще бъде обхваната от хармонизиращите вибрации на етерични създания, отговорни за подновяването ѝ.

Тогава, евакуираните хора ще бъдат върнати обратно от галактическите им спасители.
За вашата планета, както и за завърналите се след обучение на космическите кораби, ще започне обещаващото хилядолетно царство на Христовото Съзнание, с нов космически цикъл от 26,500 години.
Ние, които сме приятели на човешките същества, няма да сме вече неизвестни. Заедно с тях и с умишлено обединени сили, ще се стремим да се доближим до най-голямата цел – пълното сливане с Божествената Любов… “

sebirblu.blogspot.it

Коментари