Публикувано от на 18/08/2014 - 18:46:35

4 509 10 коментара

Магическата енергия на котките

 

Котките имат невидима връзка със света на магията. Както кучетата са нашите пазители във физическия свят, така и котките в света на енергията. До като е будна котката почиства дома от натрапчиви сили и негативна енергия. Когато спи филтрира и трасформира тази енергия. Котката може да е често на места с лоша циркулация на жизнената енергия Прана или Ки и активира тази зона. Често котката е напълно концентрирана… вижда неща, които ние не виждаме, от микроскопични насекоми до създания от други измерения. Често котката отива на изолирано място в къщата и започва да мяука, не иска просто внимание, а е един вид предупреждение, че трябва да се подобри качеството на енергията на това място.

Cat-Poetry-White-Cat-Poems - Copia

Нашите проблеми, ежедневните ни усилия и стрес ги поглъща котката. Когато мястото е пълно с негативна енергия не е рядко котката да се разболява. Ясно, че тя не е единствения отговорник за енергийния баланс в къщата. Колкото повече хармония има във вашата среда, толкова по-малко отрицателна енергия ще трябва да се филтрира и в резултат ще бъде по-щастлива и по-здрава.

Когато спим нашите астрални тела се отделят от физическото тяло и отиват в друго измерение, измерение без време и пространство: измерение, в което сме когато сънуваме. Поради липсата на обучение и подготовка, в по-голямата част от времето ние не виждаме това измерение такова, каквото е, а сме склонни да „прикрием и криптираме“ безсъзнателното и психическо съдържание. Котките често ни съпътстват в тези астрални пътувания или защитават астралното ни тяло, освен че ни предпазват от нежелани духове до като спим. Това са причините, поради които те обичат да спят в леглото с нас.

gatto-giada

Котките наблюдават нашата еволюция. Докато живеят с нас те изпращат информация до по-високи измерения, защото служат като предаватели и радар. В допълнение, като силови трансформатори помагат при лечение, играят роля подобна на тази на кристалите.

Котките са учители, учат ни да обичаме. Една свободна любов, непокорна, уважаваща различията. Защо на толкова много хора им е трудно да живеят с котки? Първо трябва да спечелим доверието на котката, след това да се научим да я уважаваме. Тя ще ви покаже привързаност, когато наистина го заслужавате. Котките отразяват любовта. От енегрийна гледна точка хората, които са алергични към котките са тези, които срещат проблеми да позволят на любовта да влезе в живота им. Според Caroline Connor ако има много хора в семейството и само една котка, тя може да бъде претоварена с цялата негативност. Хубаво е да имат повече от една за да си разделят товара.

Ако по принцип нямате котка, но изведнъж в живота ви се появи, това е защото имате нужда от нея в този конкретен момент. Тя е дошла при вас по някаква причина. Бъдете свързани с котките, те реагират на домашни посещения. Често се опитват да предпазят себе си от едно поле на негативна или тежка енергия.

fusa-dei-gatti-salute-300x300 - Copia

 

Публикувано в: Духовност, Животни
Етикети:

Коментари