Публикувано от на 23/09/2017 - 05:25:13

6 530 Няма коментари

будна жена

За мъжете, които са избрали будна жена

Ако решиш да обичаш будна жена, трябва да знаеш, че навлизаш в нова територия, радикална и взискателна.

Ако решиш да обичаш будна жена, не можеш да продължаваш да спиш.

Ако решиш да обичаш будна жена, всяка част от душата ти ще бъде включена, не само тялото и сърцето ти.

Честно, ако предпочиташ нормален живот, търси си нормална жена.

Ако искаш монотонен живот, търси жена, която да успяваш да доминираш.

Ако просто искаш да се гмурнеш в течащите води на Шакти, остани си с кротката и сигурна жена, която още не се е потопила в тъмнината на Свещения Женски Океан.

Лесно е да се обича жена, която още не е активирала своите свещени вътрешни сили, защото не докосва твоите слаби места.

Няма да те предизвика.

Няма да настоява да те направи най-възвишената версия на теб самия.

Няма да събуди забравените и замъглени части на твоя Дух, които те карат да си спомниш, че Живота ти е много повече от това.

Няма да гледа изморените ти очи, изпращайки ти проблясък с Истина, който ще премине през тялото ти, тласкайки те да събудиш и разтърсиш онези желания на душата си, които си задушавал задълго в теб.

Една мека и непробудена жена, ще бъде със сигурност задоволяваща и обнадеждаваща за твоето его, сърце и тяло. Ще върви на пръсти до теб и ще те кара да се чувстваш желан, отговорен, като някой, който изпълнява нейната главна роля.

Ако това за теб е достатъчно, обичай я с цялото си сърце, остани ѝ верен и ѝ благодари всеки ден, за това че ти дарява своето меко, обнадеждаващо женско присъствие в твоя живот.

Ако това за теб не е достатъчно, ако сърцето ти, тялото ти и душата ти желаят онзи, другият тип жена, онази дивата, тогава знай, че си на прага на голяма трансформация на Душата ти.

Знай, че правиш сериозен избор, с кармични последствия.

Ако избереш да влезеш в аурата и в тялото на една жена, чийто духовен огън гори, приемаш да се изправиш пред известен вид опасност и риск да еволюираш.

Веднъж започнеш ли да обичаш такъв вид жена, трябва да поемеш цялата отговорност за промените, които ще настъпят в живота ти.

Живота ти няма да е винаги спокоен. Няма да ти бъде позволено да останеш в старите си, застояли навици. Живота ти ще придобие напълно нов вкус. Ще бъдеш стоплен от присъствието на Женствената Необузданост, която ще започне да ти изпраща електронни вълни от духовна Светлина, чрез системата на твоите чакри, вкарвайки те в хармония с твоята божествена мисия.

Ако решиш да влезеш в романтична и сексуална интимност с будна жена, това ще доведе мъжкият ти кураж да върви без страх по пътя на Неизвестното. Но ще бъдеш възнаграден отвъд въображението ти.

Тя ще те отведе в непознати светове на мистерия и магия. Ще те води омагьосан и пиян от любов, в дивите гори на чудеса и чувствен екстаз.

Ще ти покаже свещените небеса, толкова пълни и изгарящи от звезди, че ще се питаш дали се намираш на същата планета, на която си се родил.

Ще отвори в теб такава пукнатина, че страстното ти сърце ще те тласне да полудееш от желание. Ще искаш да я притежаваш на всяко Ниво, така че твоята Мъжка Същност да може да консумира и влезе в света, осветявайки Вселената с твоята вярна любов.

Тя ще те види така, както никога не са те виждали преди.

Ще вярва в теб.

Ще те оцени.

Ще признае усилията ти да я направиш щастлива.

Ще има предвид всичко хубаво, което правиш и всичко хубаво, което си.

Няма да избяга от тъмната ти страна, защото тъмната ти страна не я плаши.

Ще те прегърне, целуне и ще те накара да обичаш Живота. Ще ти шепне любовни думи, които Душата ти ще разбере. Няма да те накаже за грешките ти.

Да обичаш будна жена, представлява голям риск, защото не съществува място, където да се скриеш изведнъж. Тя вижда всичко, за това може да те обича с дълбочина и присъствие, каквито сърцето и тялото ти са желали толкова много, толкова дълго, че ще се питаш как си живял до сега без нея.

Обичаш ли такава жена, ти избираш да живееш с Душата си в пламъци.

Живота ти няма да бъде вече същия, щом веднъж поемеш нейната енергия.

Поеми този риск или направи крачка назад, остани с една нормална жена и приеми различен живот, сигурен, по-удобен и дори по-спокоен.

Увери се само, ако избереш този последния вариант, да не преминеш остатъка от живота си гледайки назад, надявайки се да видиш още веднъж онова мъгливо появяване на Женска Мистерия, което е изчезнало от погледа ти.

Защото тя ще си бъде отишла, погълната от вихъра на Звездите, към онези Галактики и онези далечни Небеса, от където е дошла.

Sophie Bashford


 

Коментари