Публикувано от на 15/04/2017 - 03:46:35

6 914 Няма коментари

мултиизмерни същества

Учен изобрети технология за виждане на мултиизмерни същества

Ежедневника Juarez Times интервюира ученът изобретател Даниел Немес, който предостави следните данни за изобретяването на машина, която позволява да се наблюдават и заснемат създания или същества от други измерения.

Даниел Немес е роден в Испания, но живее в Колумбия от 14 годишна възраст и винаги се е интересувал от астрономия и научни материи. Бил е член на Астрономическата Асоциация в Мадрид, Испания.

Казва, че проекта е започнал, когато е прочел една статия в списание, за тъмната материя във Вселената и мултиизмерната Вселена. Така започнал да се интересува от тази материя, започвайки да поема инициативата за извършване на математически изчисления и оптични експерименти, за да заснеме това, което се крие зад мултиизмерната Вселена, или както казва Даниел – “Отвъдното“.

мултиизмерни същества

С течение на времето, Даниел, след редица проучвания, открил начин, много по-добър от този използван днес от оптичния диапазон на инфрачервените и ултравиолетови лъчи, черна светлина, видеокамера с телевизор без антена и т.н.
Новия си метод за наблюдение на отвъдното е нарекъл ENERGIVISION.

„Аз използвам специални лещи, ултра-чувствителни екрани“ – каза Даниел Немес.
“Улавям изображения, които са с неизвестен произход и теорията ми се основава, именно, на заснемане на изображения на други нива на измерения.“

Казва също, че не е пътувал до други страни, за да представи изобретението си. Опитал се да информира научната общност и само една научна агенция се заинтересувала “грубо“, но без да продължи и задълбочи.

Медиите прикрили и заглушили откритието на Даниел, дори след като показал по ТВ заснетите снимки, на мистериозните мултиизмерни същества.

“Единствения начин, да запозная хората с моето изобретение, е възползвайки се от социалните мрежи като Фейсбук, където от 2015 г. съм публикувал в профила ми почти 1000 снимки на мистериозните създания.
Когато започнах да публикувам снимките ми, много хора ме обиждаха и отказваха да споделят и коментират. Беше много трудно, но за щастие, днес снимките ми са много по-добре познати от една специфична общественост и има много групи във Фейсбук, които ги проучват и са заинтригувани от това, което правя и рядко някой ме обижда“.

Начало » Даниел Немес
702
709
716
703
710
717
704
711
705
712
706
713
707
714
708
715

 

Коментари