Публикувано от на 28/04/2017 - 05:52:12

2 068 Няма коментари

Древни текстове разкриват: Земята е била управлявана за 241.000 години от 8 царе, дошли от небето

Описание в две книги на Google, “The Ancient Writings to Sacred Texts: The Old Testament and Apocrypha“ и “The Book of Genesis“ казва, че 8 безсмъртни царе са управлявали Земята, в продължение на 241.200 години.

8 крале

Дузина копия на мистериозен текст, отнасящ се за Списъка на Шумерските Царе – “древна каменна плоча, първоначално написана на шумерски език, описваща царе на Шумер (древния южен Ирак), от Шумери и съседните династии, предполагаемото им дълго царуване и местонахождение на царствата“, са били открити през годините от археолози, в толкова различни региони като Вавилон, Суза и Асирия.

Вярва се, че всички те са копия на един единствен оригинален ръкопис, който се смята (от повечето историци), че е написан по време на Третата династия на Ур, въпреки че някои смятат, че е написан дори по-рано. Най-добре запазеният пример за този древен текст е наречен Weld-Blundell Prism и е на обществен показ в Ашмолския музей в Англия.

Списъците на Шумерските Царе са шокирали историците, откакто са открити от съвременните човешки същества. Текста описва очарователен период от историята, когато същества наричани Богове, са владеели над човечеството от десетки хиляди години.

Всеки от тези царе е намерил края си по време на Потопа, който опустошил населението на света. Текста твърди, че след потопа, от небето е доведено друго царство и че тези същества отново са поели контрол над хората на Земята.

безсмъртни царе


simplecapacity.com

Прочетете още: Змията от Райската Градина е била генен инженер?

Коментари