Публикувано от на 19/03/2015 - 14:15:06

1 259 2 коментара

Д-р Стивън Гриър: Десетки доброжелателни извънземни видове са тук, готови да направят контакт

В скорошно интервю, д-р Стивън Гриър посочи, че доколкото му е известно съществуват десетки доброжелателните извънземни видове, които имат желание да се свържат с нас.

„Тези създания са много нетърпеливи да открият хора, които са просветлени, които ги приближават по мирен начин, защото това, което нашите тайни, поверителни, военни проекти са правили, е да проследят тези обекти и да ги свалят.“ – Д-р Стив Гриър

Според д-р Гриър, феномена НЛО се засилил след разработването на ядрени оръжия, когато сме се превърнали в заплаха за нашето собствено съществуване, на планетата, която обитаваме, а вероятно и на други интелигентни видове във Вселената.

“Мисля, че те (извънземните) са били тук наоколо в продължение на много хиляди години, напълно се съмнявам, че това е ново явление.“

стивън гриър

“Мисля, че ако се вгледате в това и говорите с хората в британското разузнаване и военните от САЩ, реалното увеличение на тези събития се е случило по времето, когато започнахме да детонираме ядрени оръжия и в същото време започнахме да излизаме в пространството.

Трябва да се разбере, че всяка цивилизация, която е достигнала точка на мирно съвместно съществуване е видяла нашето еволюиране след времето на Втората световна война, когато започнахме да излизаме в космоса, но в същото време започнахме да развиваме водородни бомби и ядрени оръжия.

Мисля, че това ще сложи един голям червен флаг върху нашата планета и моето разбиране е, че те са доста загрижени за това, което правим на тази планета, а също и за да не се впуснем из Вселената, където можем да бъдем заплаха за други планети, които съществуват мирно и дори не разполагат с концепцията за водене на война и оръжейни системи. “

стивън гриър

Също така д-р Гриър не вярва в извънземните отвличания с цел осакатявания, по негово мнение всички от тях са организирани от правителството като тактика за сплашване, така че да не се противопоставяме на идеята за въоражаване на Космоса.

Голямата митология в епохата на новия свят, е че има добри и лоши, а в действителност повечето от тази дезинформация е създадена от разузнавателната общност да плаши хората, защото рано или късно биха искали да ни накарат да изпратим всички тези оръжия в Космоса и да харчим трилиони долари за Star Wars [технологии]. И именно това сме направили.

„Имам приятели, които са работили по тези програми през 60-те години, когато вече имахме оръжейни системи базирани в космоса, насочени към тези извънземни превозни средства. Това продължава вече 40 години.“

Д-р Гриър също така заяви, че по негова информация нито един от десетките извънземни видове, които са ни посещавали са враждебни.

По собствените му думи, „някои от тях (извънземните) са доста притеснени от нашата враждебност и са направили всичко възможно, за да се опитат да ни задържат … като карантина.“

Цялото интервю във видеото по-долу, насладете се на прекрасните компютърно създадени кадри на доброжелателните извънземни, работещи в пространството и около извънземни светове.

Многобройни примери за осъществяване на контакт с НЛО, с помощта на мощен лазер (кадри със система за нощно виждане) –

Повече за Стивън Гриър – ТУК

източник

Коментари