Публикувано от на 05/09/2014 - 05:25:32

2 149 Няма коментари

Повече за аурата ще откриете ТУК.

Как да открием цвета на нашата Аура в 9 стъпки

Аурата е енергията, която заобикаля всяко живо същество, включително растения и животни. Често се наблюдава като цветни слоеве около обекта. За да се научите да тълкувате аурата е нужен значителен опит. Някои се раждат с тази способност, но всеки от вас може да се научи да го прави. Тази статия е за начинаещи с отворено съзнание.


 

670px-Read-an-Aura-Step-1

1. Намерете подходящ фон, който съотетства с вашата практика. Ако гледате аурата около ръката си, голям лист бяла хартия може да е достатъчен. Ако гледате аурата на ваш приятел, най-добре за него е да седне пред бяла стена.

670px-Read-an-Aura-Step-2

2. Трябва да имате подходящо осветление. Не прекалено светло, нито прекалено тъмно. Повечето хора смятат, че естествената слънчева светлина или пламък на свещ в затъмнена стая са най-подходящи.

670px-Read-an-Aura-Step-3

3. Позиционирайте партньора си, или себе си.
Ако тълкувате себе си, натиснете и задръжте една от ръцете си срещу бял фон, по удобен за вас начин.
Ако тълкувате ваш партньор настанете го удобно и обяснете му какво ще правите. Накарайте го да НЕ носи прекалено шарени дрехи. Не е необходимо да стои неподвижен, за това може спокойно да пие едно питие или ако иска да чете книга.

670px-Read-an-Aura-Step-4

4. Отпуснете очите си, докато се взирате във вашия обект. Може да ви е от помощ да наблюдавате върховете на пръстите си или главата на партньора ви. Нека очите ви попаднат за малко извън фокус (бел.ред. около 3 мин). Ще започнете да виждате мъгла около краищата, която може да изглежда като много ясна светлина или светла синьо-бяла мъгла.

670px-Read-an-Aura-Step-5

5. Определете всеки видим цвят/ове. Цветовете може да са ясни и ярки или мъгляви и мътни. Някои хора (като начинаещите) могат да видят само един доминиращ цвят, докато други могат да видят множество цветове.

670px-Read-an-Aura-Step-6

6. Бъдете наясно с остатъчните изображения.Ако се взирате в едно и също място за достатъчно дълго време, очите ви ще започнат да виждат остатъчни изображения, които са обратното на това, което търсите. Това не са аури и вие ще го знаете, защото ще бъдете в състояние да видите остатъчните изображения за кратко време пред очите ви, където и да погледнете.
Цветовите двойки остатъчни изображения са:

  • черно и бяло
  • червено и тюркоаз
  • оранжево и синьо
  • жълто и виолетово
  • зелено и розово

670px-Read-an-Aura-Step-7

7. Бъдете търпеливи. Когато за първи път виждате аура, тя често изчезва веднага след като започнете да мигате или да мърдате очите си. Изисква се практика за да държите фокуса си стабилно.

670px-Read-an-Aura-Step-8

8. Запишете това, което виждате. Рисуване на контур на тялото и след това очертаване около него с цветове може да бъде забавен начин за запис на това, което виждате, за по-късен анализ, или да го покажете на патньора ви за да разбере какво сте търсили. Имайте предвид, че някои цветове в аурата са много трудни за пресъздаване с цветни моливи.

670px-Read-an-Aura-Step-9

9. Научете какво означават цветовете и нюансите. Снабдете се с тълковник за да разберете какво сте видяли. Много хора са изненадани, колко мъдро може да е значението им. С течение на времето може да имате възможност да настроите вашата интуиция, така че да тълкувате аурата без тълковник.


 

СЪВЕТИ:

  • Не насилвайте себе си. Ако очите ви са изморени оставете ги да си отпочинат.
  • Изберете момент, в който сте спокойни и не сте разсеяни.
  • Ако не виждате нищо веднага, не е проблем. Може да ви отнеме малко повече време за да свикнете. Не забравяйте, че е различно за всеки, който се опитва.
  • Бъдете отворени да видите всички цветове и светлини. Гъстата и ярка аура означава, че обекта има много енергия и в такива случаи е по-лесно да се види. Цветовете се изместват и променят всеки един момент.
  • Уверете се, че сте спокойни. Не можете да видите аури когато сте напрегнати.
  • Използвайте светлина на свещ в тъмна стая с бяла хартия зад нея.

източник


ЗНАЧЕНИЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ НА АУРАТА ЩЕ ОТКРИЕТЕ ТУК


Публикувано в: Аура, Духовност
Етикети:

Коментари