Публикувано от на 27/02/2018 - 18:21:02

17 300 Няма коментари

В този свят, в който имаме късмета да живеем, всеки човек, с когото се срещаме или с когото създаваме връзка, има определена цел. Нищо не се случва случайно! Понякога стават част от нашия живот хора, които не са предназначени да останат в него завинаги. Понякога те служат само, за да ни накарат да научим нещо. Ето защо трябва да сме готови да се учим от живота, дори от най-болезнените ситуации. Някои пътища, които трябва да изминем през този живот, ще бъдат изключително трудни за преодоляване, но това също е добре. Всичко, с което се сблъскваме е фундаментално за нашето пътуване на тази земя. Животът е наистина магическа мистерия за всички нас и ако имаме късмет, Вселената ще ни помогне от зад кулисите.

Това са петте вида космически връзки, които срещаме по време на живота ни:

  1. Тези, които трябва да ни събудят – Понякога хората или нещата стават част от живота ни, с цел да създадат една обща точка за спиране. Няма да ни оставят да продължим напред, докато не разберем, че е нужна промяна в живота ни. Нищо не върви според нашите планове, а всичко върви според плановете, които вселената има за нас.
  2. Тези, които ни напомнят – Понякога в живота срещаме хора, които имат за цел да ни напомнят пътя, който трябва да следваме. Тези хора често са временни, но оставят важен отпечатък в душата ни.
  3.  Тези, които ни помагат в растежа – Някои хора са предопределени да ни накарат да растем като хора. Те ни учат неща, които иначе никога не бихме могли да научим сами.
  4. Тези, които напразно заемат място – Често има хора, които влизат в живота ни и служат само, за да ни губят времето. Говорят много и доказват малко с факти и понякога забравяме дори имената им, поради незначителното им значение.
  5. Тези, които остават – Когато сме готови, Вселената ще ни даде човек, който ще остане завинаги до нас, човека предназначен за нас. Този човек ще бъде всичко, което винаги сме искали и дори повече. Трябва само да сме търпеливи.

 Хората винаги идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот. Когато знаем защо е дошъл, ще знаем какво да правим с този човек. Когато някой е в живота ни ПОРАДИ ПРИЧИНА, обикновено, е за да задоволи някаква нужда, която сме изразили. Идва за да ни помогне с трудностите, за да ни даде съвет и подкрепа, да ни помогне физически, емоционално или духовно.

Може да ни изглежда като дар от небето и е. Той е там, поради причината, поради която се нуждаем от него. Така че, без никаква грешка от наша страна или в неподходящ момент, този човек ще каже или ще направи нещо, за да прекъсне връзката. Понякога умира, понякога ни напуска. Понякога се държи лошо и ни принуждава да вземем решение. Това, което трябва да разберем е, че нашата нужда е била задоволена, желанието ни е изпълнено, работата му е свършена.

Молитвата ни е имала отговор и сега е време да продължим напред. Някои хора идват в живота ни за СЕЗОН, защото е дошъл момента ни да споделяме, да растем и да се учим. Те ни носят мир и ни разсмиват. Могат да ни научат на нещо, което никога не сме правили. Обикновено ни дават невероятна радост. Повярвайте, това е вярно. Но само за един сезон!

Връзките, които продължават за ЦЯЛ ЖИВОТ, ни дават уроци, които продължават цял живот, неща, които трябва да изградим, за да имаме солидна емоционална основа. Работата ни е да приемем урока, да обичаме човека и да използваме това, което сме научили във всички останали връзки и области на живота.

Публикувано в: Духовност

Коментари