Публикувано от на 24/03/2015 - 07:34:12

2 368 3 коментара

4 признаци, че това не е първият ви живот на Земята

 

Прераждането е духовно вярване, че душите напускат тялото при смъртта на физическото тяло и влизат в друго физическо тяло, след като са прекарали известно време в света на духовете. Някои хора се връщат за да облекчат Кармата, други с цел по-нататъшно развитие на душите им, а други се връщат с цел да служат и помагат на останалите да се развиват.

Как можете да кажете дали сте живели в миналото? Има различни начини да го разберете. Можете да посетите хипнотерапевт и да се подложите на регресия, можете да медитирате и да почувствате интуитивно, че сте живели преди или може да помислите върху някои характеристики, които имате като личност и да видите дали означава, че сте живели преди.

Може да сте живели преди и да не отговаряте на тези характеристики, но има 5, които мисля, че са доста универсални и показателни за една стара душа.

Ето 4 признаци, че това не е първият ви живот.

1. Имате добро тълкуване върху хората

минал живот

От ранна възраст сте били в състояние да тълкувате хората. Гледайки само за няколко минути как някой взаимодейства, сте били в състояние да идентифицирате основните му характеристики и начина, по който живее. Сякаш имате софтуер, който ви позволява да се огледате и да свалите информацията от другите души. Това е така, защото сте видяли архетипа на това лице преди, в предишния си живот и сте запознати с общото поведение и психологията на този архетип. Взаимодействали сте с хиляди хора по целия ход на историята на душите, така че наистина няма архетип, с който още да не сте взаимодействали.

Това не значи, че сте осъдителни, означава просто, че сте наблюдателни. Може да се окажете в партии или социални събирания, оглеждайки от време на време наоколо, проверявайки нещата. Гледайки взаимодействието на хората, наблюдавайки обмяната на енергия, която настъпва по време на разговор. Може дори да се чувствате по-конфортно като далечен наблюдател, отколкото като участник. Присъщо е за вас.

Имайки способността да тълкувате добре хората, ви е дало също един добър “детектор на глупости“. Когато някой лъже, вие го знаете. Забелязвате дисоциацията в очите му, промяната в енергийното му поле, промяната в начина, по който произнася думите. Преживели сте на това място много пъти преди, така че не сте социално наивни, въпреки че може да не сте имали много социални взаимодействия в този живот. Винаги сте били трудни за манипулиране, защото можете да видите истинските намерения и желания на другите хора. Просто сте добри да чувствате интуитивно хората.

2. Предпочитате изолацията

предишен живот

Наслаждавате се на времето, което отделяте за себе си. Не защото ви харесва да сте самотни, а защото искате да сте сами. Доволни сте просто да бъдете със себе си. Може би по-скоро бихте били на пристанище, сами със себе си, цялата нощ под звездите, отколкото някъде на парти и по-скоро бихте прекарали цял ден сами в гората, отколкото в търговския център. И не е защото сте отшелник, а защото нямате нужда от обществото за да отвърдите чувството си за себе си. Достойнството ви идва от връзката ви с вас самите и вашата духовност, а не от партньорското одобрение и приемане от обществото.

Когато сте запратени на този свят за пръв път, сте били предразположени да учите как да играете играта и да направите живота по-комфортен за вас. Били сте тук, много пъти в миналото и вече знаете, че е игра, така че дори не се притеснявате повече да се опитвате да я играете.

Може все още да обичате да излизате и да сте социални, но не ви задоволява по същия начин, по който задоволява другите. Свикнали сте да бъдете около други хора и сте били в продължение на векове. Знаете какво да очаквате. В края на деня най-удовлетворяващото нещо за вас е чувството на вътрешен мир, породено от вътре във вас. Това води към следващата ни точка.

3. Не се вписвате… Наистина не се вписвате

Забивате се като трън в очите, където и да идете. Училище, работа, семейни събирания, целият ви живот… винаги се чувствате малко не на място. Все още се опитвате да свикнете с това да сте хора и може и никога да не свикнете. Да се държите “правилно“ в обществото изглежда принудително за вас, а да се опитвате да поддържате безсмислен разговор за вас е мъчително. Не ви е съвсем ясно защо хората действат по определен начин. Това е нещо като да си лъв, който се мисли за овца през целия си живот. След като е живял няколко живота правейки се на овца, той осъзнава, че е нещо много повече от това. Открива себе си и надминава овчата си качулка. Когато се връща отново в живота правейки се на овца, на него му изглежда неестествено, защото сега просто играе роля.

Вие сте тези, които ще започнат дискусия за неща като осъзнатите сънища, правата на животните и духовността, докато всички останали искат да говорят за времето и спорта. Те понякога ще започнат разговорите защото са заинтересовани от вас, но в повечето случаи сте вие тези, които ще прекъснат филма на социална спогодба. Но не е само разликата в интересите, това което ви кара да се отдръпнете.

По-важен е факта, че вие наистина не знаете как да се вмъкнете. Може би сте опитвали преди и е било мъчително и не сте успяли. И това е добре. Не разбирате как някои хора са щастливи като “под индиго“ и за вас е неестествено да бъде общоприето. Може да правите неща, които другите ще наричат “странни“ като медитиране върху пейка, някъде на обществено място, или може би ще спрете на паркинг за да се насладите на слънчевите лъчи. Вие имате повече „странности“, отколкото обикновения човек, не защото се опитвате да бъдете различни, а защото не знаете как да бъдете „нормални“.

4.  Имате еволюирала душа

еволюирала душа

Хората може да дойдат при вас за съвет, въпреки, че сте по-млад от тях с десетилетия. Те ценят вашия принос защото имате добро самопознание и мъдрост за възрастта си. Без да навлизам  в подробности, вие като че ли имате по-голямо разбиране и по-универсална перспектива за предизвикателствата на живота, отколкото на обикновения човек. Може би за това сте тук: за да помогнете на другите да достигнат до същото място.

Живели сте няколко живота тук, така че разбирате значението на неща като търпение, самостоятелна честност и самоанализ. Неща, които хората научават за 10 години, на вас може да ви отнеме само 1. Защото душата ви вече е преминала през това и се е научила да разпознава знаците. Ще срещате още трудности в живота си, но ще подхождате с матуритет и уравновесеност. Вие сте бързо учещи, когато става дума за уроците на живота и сте много добри да слушате това, което живота се опитва да ви покаже относно вас самите.

И честно казано придобиването на повече мъдрост и опит, са нещата, които цените най-много в живота. Не сте заинтересовани от обществено положение, слава или създаването на хубаво уютно гнездо за себе си. Вие желаете да растете духовно, да се превърнете в по-добър човек и да помогнете на други да направят същото. Това за вас е по-истинско и възнаграждаващо.

Има разбира се, много повече характеристики на хората, които са живели на земята преди, но мисля, че това са едни от най-разпространените от тях.

Това е видео на 9 годишно дете, което надхвърля годините си, обсъждайки смисъла на живота и на Вселената. Идеален пример за човек, който е живял тук поне веднъж преди.

spiritscienceandmetaphysics.com

Коментари