Публикувано от на 10/05/2018 - 05:06:28

6 321 Няма коментари

лечебна енергия

Как да изпратим на някой лечебна енергия от разстояние

Нашите мисли са мощни. Толкова мощни, че често просто мислейки за някой, ние му изпращаме малък поток от енергия. Всички ние сме енергийни същества и всички имаме енергия, която тече от нас, вътре в нас и около нас. След като сме наясно с тази енергия и нейния потенциал, можем да я използваме, за да изпратим изцеление, позитивни мисли и добри пожелания на хората, на които държим по цял свят.

Всички сме способни да правим това, стига да сме отворени и сигурни в човека, на който искаме да изпратим любяща лечебна енергия.

Ето как да изпратим лечебна енергия на друг човек, животно или растение:

  1. Организирай пространството си
    Намери спокойно и тихо място, където не могат да те притесняват. Увери се, че това пространство е чисто, подредено и нищо не може да те разсейва.
  2. Успокой ума си
    Фиксирай ума си, като поемеш няколко дълбоки вдишвания и приготви намерението си за лечение. На този етап, трябва вече да е ясно на кой ще изпращаш енергията.
  3. Изгради енергията
    За да изпратиш положителен лъч лечебна енергия, започни да триеш ръцете си една в друга с кръгообразни движения, докато не почувстваш, че енергията се образува между тях. Трябва да усетиш пулсиращата енергия между ръцете си, докато бавно ги разделяш.
  4. Създай енергийна сфера
    Щом почувстваш пулсиращата енергия в ръцете си, представи си, че тя приема формата на сфера. Можеш също така да дадеш определен цвят на сферата, в зависимост от вида на лечебната енергия, която искаш да изпратиш:- Синя: емоционално изцеление;
    – Оранжева: физическо изцеление;
    – Бяла: духовно изцеление/изцеление като цяло;
    – Зелена: изцеление на сърцето;
    – Виолетова: психическо изцеление.Започни, фокусирайки вниманието си върху тази енергийна сфера, при всяко вдишване я прави по-голяма, по-силна и по-мощна.
  5. Изпрати енергията
    Когато усетиш, че енергийната сфера е активна и силна, представи си, че я изпращаш на човека (или животното), който си избрал. Можеш също да си представиш човека, на който я изпращаш и как той я приема и да почувстваш прекрасните лечебни ефекти на това, което изпращаш.
  6. Презареди енергиите си
    След като вече си изпратил лечебната енергия, е важно да презаредиш батериите си, като заземиш енергията си. Можеш да направиш това чрез разходка сред природата, медитация, релаксираща вана или просто нахрани тялото си със здравословна храна.

Изпращането на лечебна енергия на някого е мощен инструмент и чудесен начин да помагаш на другите, когато не можеш да си с тях на живо.

Има няколко неща, които трябва да запомниш при изпращане на лечебна енергия:

  • Качеството на твоята лечебна енергия зависи от теб, за това избягвай да изпращаш енергия, когато си болен физически или се чувстваш емоционално изтощен;
  • Не е нужно да казваш на човека, че му изпращаш енергията, но ако му го кажеш, това може да го отвори повече към получаването ѝ;
  • Лечебната енергия се изпраща с любов. Ако имаш отрицателни емоции към човека, на който я изпращаш, прекрати;
  • Всичко, което изпращаш, ти се връща тройно. Това означава, че каквато и енергия да изпращаш на света, тя ти се връща три пъти по-силна.

Да се научим да изпращаме изцелителна енергия от разстояние е много ценен и специален инструмент, който всички можем да научим да използваме. Така че, ако някой, когото познавате, се нуждае от малко лечебна енергия, защо не опитате?

Нужни са само Любов, Позитивни мисли и Силна воля.

gostica.com

Публикувано в: Медитация

Коментари