Публикувано от на 13/05/2014 - 16:53:45

734 Няма коментари

Еудженио Сирагуза

Еудженио Сирагуза нло ufo

Еудженио Сирагуза е италиански контактьор. Повече за него ще научите ТУК.

“Смъртоносните ефекти на ядрените опити под земята ще променят не след дълго лицето на вашата планета, ако отговорниците не ги забранят веднага. Вие земни учени, не можете да си представите това, което сте създали и това което планирате да създадете с вашата безсмислена мания за атомна наука.
Ако земята се тресе и продължи да се тресе с голяма унищожителна сила, вината е най-вече ваша, на циничната ви гордост, на вашата несъзнателна наука извън всякакъв контрол, която игнорира напълно катастрофалните ефекти, произведени от ядрени експлозии в магмено – космическата маса на вашата планета, която формира ядрото.
Настоящите бедствията, които вече са причинили значителен брой невинни жертви, са нищо в сравнение с тези, които неизбежно ще трябва да се очакват в най-близко бъдеще.Цели континенти могат да бъдат смазани от страшната титанична сила на магмено – космическите елементи, които с такава детска лекота сте раздразнили.
Пак ви казваме, никой, дори ние, не може да направи нищо за да промени тази трагична ситуация, в която сте се вкарали. Единственото нещо, което можете да направите е да спрете незабавно всеки вид ядрени опити и най-вече подземните, ако искате да избегнете в бъдеще допълнителни, по-лоши и непоправими разрушения.
В миналото, както и в настоящето, ние сме направили и продължаваме да правим всичко възможно, за да се смекчим последиците, също толкова смъртоносни от “атомната ретина“ носеща се в атмосферата. Остатъците са в изобилие и се срещат често. Въпреки това, тези радиоактивни отпадъци трябва да бъдат неутрализирани, ако хората на науката, и по-специално на правителството, поддържат ангажиментите, поети в неотдавнашното споразумение за забрана на по-нататъшни ядрени опити, както на повърхността, така и на голяма надморска височина. Не е същото за подземните опити. Ние не можем да се намесим, не можем да направим нищо. Ефектите, които са се разработили трябва да се изчерпат сами и така и бавния процес на вълните, които разтърсват магмено-космическата маса до като не намерят естествено регулиране.
Ние и всички души във Вселената ще ви благодарим, ако с чувство за човешко разбиране, знаете да кажете НЕ на неконтролируемата сила, която сте отприщили безредно. Всички ваши подобни и самите ние ще ви кажем “благодаря“ ако спрете и не подхранвате повече огромната реактивна власт на магмено-космическите елементи на земята, след като са били нарушени в техния ред на сътворението. Предупреждаваме ви за пореден път.“

Еудженио Сирагуза

 

източник

Еудженио Сирагуза и космическите братя

 

Коментари