Публикувано от на 05/08/2014 - 19:56:40

921 Няма коментари

Необясними вълни на Луната


Невероятно видео показва лунната повърхност с особени вълни подобни на холограма, но може да се дължи на аномалия в земната атмосфера, която създава този мистериозен зрелищен ефект.

Видеото е направено в Германия, в продължение на 4 дни с начало 07.07.2014.
Записите показват един вид електрическа ивица, която би могъл да види всеки от вас приближавайки обекта със зум-а на видеокамера.

Кои са възможните обяснения за тези необясними вълни на Луната?

1. Никаква Луна не обикаля около Земята, а е само холограма, която дава вид на нейното присъствие. Тази прожекция е по-скоро примитивна от техническа гледна точка, съдейки по факта, че нейните създатели са били принудени да създадат само една плоска прожекция и за това виждаме Луната само от едната ѝ страна.

2. Съществува обект с големината на Луната, но това което виждаме е холограма, тоест някакъв вид маска, която я предпазва. Това би обяснило защо не се ходи на Луната. Може би всички народности, които са изпратили сателити на Луната знаят истината. Под прикритието на това, което виждаме от Земята има нещо съвсем различно. Защо астрономите с толкова напреднали телескопи не успяват да снимат с перфектно качество на Луната? Защо снимките ѝ са винаги с лошо качество?

 

retenews24

Коментари