Публикувано от на 16/12/2015 - 18:36:05

2 139 Няма коментари

Трите вълни доброволци и Новата земя на Долорес Кенън

Някои души са дошли от други планети и измерения за да помогнат на Земята в този деликатен момент.

Кариерата на известната изследователка Долорес Кенън, починала 12-ти октомври 2014 г., е продължила повече от четири десетилетия, през което време тя е работила с хиляди хора в сесии на регресивна хипнотерапия. С над 17 книги издадени по този въпрос, Долорес Кенън може лесно да се смята за един от най-търсените специалисти от цял свят. Сред популярните теми, които откриваме в много от книгите ѝ са: предишни животи, извънземен живот на други планети, лечебна енергия, известни исторически личности като Нострадамус и Исус, отвличания и други. Всяка книга има за цел да „огъне съзнанието на читателя като геврек“, казва Долорес.

Една от последните ѝ книги, озаглавена „Трите вълни доброволци“ е набор от регресивни хипнотерапевтични сесии, които описват „зад кулисите“, поглед към промяната на сегашната парадигма на Земята. По време на сесиите Долорес хипнотизира своите клиенти, като ги привежда в състояние на „супер-съзнателни“ мозъчни вълни, едно от най-дълбоките състояния на транс, които може да се изпитат.

Долорес Кенън Трите вълни от доброволци и Новата земя

Долорес обясни техниката си в интервю за The Edge:

“Разработих техниката си през годините. Не е като останалите техники на хипноза. Способни сме да се свържем с тази, която наричам най-висша съществуваща сила и е източник на всички знания. Открих начин да го постигна чрез всеки отделен човек, с който работех и съм работила с хиляди…“

Резултатите от техниката ѝ са поразителни, дори повече. С течение на годините Долорес започнала да забелязва връзката между сесиите с отделните клиенти, която се отнася до пътуването на душите, които са се въплътили на планетата в момента.

„Когато се работи с хиляди пациенти, както правя аз като терапевт и консултант, започва да се вижда една обща нишка, която свързва много от случаите. Преди оставях пациентите да се върнат в предишен живот, да открият някои отговори, след което да изследват източника на всички знания за да си отговорят на всички въпроси и да се изцелят. Чак през последните 5 години започнах да работя с пациенти, които не могат да се върнат към предишния си живот на Земята. Започнах да откривам, че никога преди не са били на Земята и че са дошли тук директно от Бог, от Източника, от други планети, от други измерения, където са били Светлинни същества. Това е свързващата нишка, която открих и от там се роди теорията за трите вълни доброволци. “

Долорес Кенън

Теорията на Долорес предполага, че редица души прииждат от други планети и измерения, за да помогнат на Земята в този момент. Много от тези души, които са с по-висока вибрация от душите живеещи на Земята, са се въплътили на планетата за първи път. Тя казва, че душите, които са прекарали много животи на Земята са блокирани в кармичен цикъл, повтаряйки едни и същи модели на грешки и уроци, които в крайна сметка ще доведат до унищожаване на планетата. Следователно, те са наричани по-чисти души защото идват на Земята за да я пречистят и да повишат вибрацията на планетата. И сега в тялото, тези хора нямат спомен защо са дошли.
“Идват и върху тях плъзва амнезията. Губят спомените си защо са тук. Но тази група има енергия за проектиране. Касае се за енергията на любовта, която ще промени начина на мислене тук, на Земята. Ще промени историята, стига да са тук.“

По време на пътуванията на своите пациенти, Долорес открила, че Земята е една от най-плътните планети във Вселената. Душа, която се въплъщава тук се смята за смела, защото живота на Земята е едно много вълнуващо за опитване преживяване, особено за душите от висшите светове и планети с по-висока вибрация. Въпреки това, всички нейни пациенти имат един и същ отговор на въпроса защо са дошли на Земята: просто „Чух призива“.

Земята преживява дълбока трансформация, която, според пациентите на Долорес, не се е случвала преди. За първи път цяла планета измества вибрациите си в нова честота на измерение. Много души или групи от души са имали промяна като тази в миналото (например маите), но никога цяла планета не се е премествала едновременно. Ето защо, казва Долорес, цялата Вселена седи на първия ред за едно от най-големите шоута, които някога са се виждали. Въпреки това се нуждае от помощ, защото човека е замърсил планетата с толкова плътна вибрация, че заплашва оцеляването на планетата като цяло. Долорес казва, че ако планетата се взриви, това ще има последици в цялата Вселена и ще засегне всички същества. Следователно е направен призив за помощ и душите бързо са се призовали за оказване на съдействие.

Долорес Кенън

В „Трите вълни доброволци и Новата земя,“ Долорес Кенън отбелязва три различни класове души, които се въплъщават на Земята:

Първата вълна – сега хората са между 40 и 60 годишни, тези доброволци са обезпокоени от насилието, гнева и омразата, които изпитват на Земята. Имали са най-трудно адаптиране към живота като човешки същества и много от тях са опитвали да се самоубият.

Втората вълна – е съставена от хора, които сега са между 20 и 30 годишни. Тези доброволци се чувстват по-удобно в тялото и се казва, че те са енергийни канали и могат да повлияят на другите просто чрез присъствието си. Тяхната мисия е просто да споделят тяхната енергия с другите, не е нужно да правят друго освем да съществуват.

Третата вълна – новите деца, много от които вече са тийнейджъри, имат всички необходими знания за да съществуват на планетата след промяната на измерението и преобразуването, което ще се случи. Тяхното ДНК е по-напреднало и най-голямото предизвикателство, пред което са изправени, е че тяхното състояние е считано от хората като случай, който трябва да бъде лекуван (ADHD).

Интересно е да отбележим, че чрез многото сесии с нейните пациенти, Долорес е писала много за изгубената цивилизация на Атлантида. Тя открила, че подобно на Атлантида, е имало много цивилизации, които са били унищожени в миналото.

Долорес Кенън Атлантида

“Всеки път когато народите започвали да използват енергията по грешен начин и не са в състояние да я контролират, те са били спрени. Винаги е било така в историята. И всеки път всичко е започвало отначало на тази планета. Цивилизацията се е връщала към примитивните етапи и е започвала всичко наново. Ето защо не искат това да се случва отново. Не искат планетата и цялото човечество да започват от нулата още веднъж. По време на сесия на хипнотерапия, една жена се върнала в Атлантида и ми разказа основната причина, поради която Атлантида е била унищожена. Каза ми, че е имало учени по времето на Атлантида. Някои си играели с това, което те наричали тъмна материя. Каза ми, че това е същото нещо каквото учените правят сега, когато си играят с това, което ние наричаме Антиматерия. Каза, че трябва да знаем това, че учените правят същото нещо сега.

Експериментът на Големия адронен ускорител в Швейцария е същото нещо. В беда са с антиматерията.  Учените сега си играят с експеримента на ускорителя, нямат представа какво всъщност правят и това е много опасно. Ако тези опити бяха продължили по времето на Атлантида, биха унищожили решетката на планетата, причинявайки имплозия на Земята и всичко това щеше да се отрази до точка на счупване на ниските мрежи на цялата Вселена. Спрели са преди да се стигне до този момент, но унищожаването се е провело.“

На въпроса за тези, които критикуват работата ѝ, Долорес казва, че намира забавни наблюденията на хората, които я наричат “фантастична писателка“.

“Никога не бих го направила. Имам 17 книги на пазара и всичко това е постигнато посредствум случаите, по които съм работила, с обикновения човек. Не познавах тези хора, до като не прекрачиха прага на кабинета ми, от всички сфери на живота, които можете да си представите: изпълнителни директори, университетски професори, свещеници, шамани и много обикновени хора.“
“Хората, когато четат книгите ми казват: Аз знам това и не знам как, но знам, че е истина.“

Долорес Кенън

В последния сегмент на интервюто си с The Edge,  Долорес бе попитана дали е имала последни мисли, които иска да сподели по отношение на промяната на съзнанието.

„Движим се в една нова честота, ново измерение, в което Новата Земя ще се роди и ще бъде много хубаво. В книгите е описана красотата на цветовете, всичко е всеобща любов. Отдалечаваме се от негативността на Старата Земя и се движим към пълен обрат, отвъд въображението и сега всички ние отиваме там. Библията в Книгата на Откровенията говори за Новото Небе и Новата Земя. Това е същото, което се случва сега. Само че, когато св. Йоан е получил видението си за остров Патмос, не е осъзнавал, че това ще отнеме още няколко хиляди години преди това да може да се случи. Най-важното е, че ние живеем най-важният момент в историята на Вселената и е много важно да сме тук сега. Има хиляди души, които искат да са тук, за да опитат това, дори да бъдат тук само за няколко часа. Казват, че дори да трябва да умрат много скоро, след броени часове, искат да могат да кажат “Бях там, когато това се случваше“.
Това е за да стане ясно колко важно е това за цялата Вселена. Така че ние живеем в един много красив момент, който никога няма да се повтори отново.“

За впечатляващо четиво, проверете книгата на Долорес Кенън – Трите вълни доброволци и Новата земя, както и  “Convoluted Universe“.
Видео с БГ субтитри:

долорес кенън

 

thedayafter

collective-evolution.com

Прочети същоКакво са индиговите и кристалните деца и възрастни

Коментари