Публикувано от на 11/02/2015 - 19:30:28

6 713 Няма коментари

Учените от много години се опитват да разгадаят тайните на нашия свят. Една от тях е Акаша. Вече можем  да кажем, че Акаша от научна гледна точка е разгадана.

На всички е ясно, че светът съвсем не се състои от видимата материя, с която се сблъскваме и боравим ежедневно.

Има толкова много проявления на невидими сили и енергии, които определят нашето съществуване.

Едни от тях са пряко свързани с природата като въздуха и вятъра, които ние не виждаме, но ставаме свидетели на техните проявления – разрошена коса, разлюлени клони, съборени саксии и други предмети.

Друг пример е музиката. Различните музикални инструменти издават звуци. Когато опитен изпълнител свири на определени музикални инструменти, той възпроизвежда музика, която музика е невидима за нашите очи, но я възприемаме чрез слуховия си апарат.

акаша, акашови записи

Около нас има различни полета, които са невидими за нашите очи, но проявленията им са реални – торсионно поле, информационно поле, вибрационно поле.

Най-древните учения, запазени до наши дни и познати на човечеството, казват, че Вселената около нас е безкрайна вибрация.

Именно вибрационното поле дава възможност за духовни преживявания и за развитие на научните изследвания.

Вселената около нас се състои от външни форми и енергии, които изпълват външните форми.

bbblbbbr
akasha.jpg
astral.jpg
b-conferencia-registros-akashicos-20150102183637768-854224.jpg
earthreg.jpg
iniciacion-en-registros-akashicos-online-o-personalizados-1321-MCO3611182530_012013-O.jpg
Madre Divina Cetaceos.jpg

Човекът от край време залага повече на външните форми, които възприема на първо място със своите очи, а след това с ръцете си, с кожата си и с другите си сетива.

Вече почти сме загубили способността да възприемаме енергиите, които изпълват формите.

Един такъв нагледен пример е човекът. Той се състои от физическо тяло, което е материалната външна форма и духът, който представлява невидимата форма, състояща се от енергия, която ние не познаваме какво точно представлява, но тази енергия има своето категорично проявление.

Изгледайте и две части от поредицата  „Вътрешни светове, външни светове“, защото нагледно там са обяснени с цветни примери много съществени факти, до които учените са достигнали.

Ще научите и още любопитни факти за Акаша.

Във втората част ще можете да повече за спиралата, на която се подчинява проявлението на Вселената. За нея говорят още древните гръцки мислители и учени като Платон, Питагор, Аристотел и други.
Вижте ТУК как се добавя български превод на YouTube видео.


източник

Публикувано в: Духовност

Коментари